KEMOTON SPICK&SPAN

Kemoton je hrvatska tvrtka koja svoju proizvodnju autokozmetike pod nazivom Spick&Span temelji na učinkovitim proizvodima protiv raznih zaprljanja, obnove materijala, odstranjivača nečistoća itd.
Linija proizvoda Spick & Span, s njenom optimalnom formulacijom, prilagođena je svim korisnicima koji traže najbolje proizvode za održavanje svog vozila. Tim ljudi koji rade na razvoju proizvoda dio je zajednice auto entuzijasta.

Brand Spick and Span, osnovana je 2005. godine u želji osnivača da ponudi vrhunski proizvod po pristupačnoj cijeni. Razvijajući liniju proizvoda, smislili smo optimalnu formulaciju koju nismo prestali razvijati do danas. Svaki redizajnirani proizvod u ovih 13 godina proizvodnje pažljivo je formuliran tako da su naši korisnici uvijek imali najkvalitetnije proizvode za svoje metalne kućne ljubimce.

Proizvode je moguće naručiti u malim pakiranjima za hobi čišćenje ili u velikim za profesionalno čišćenje ručno i automatsko.
Sredstva za pretpranje i odmašćivanje, univerzalni čistači vozila, odstranjivači insekata, sredstva za obnavljanje guma samo je dio asortimana ovog brenda.

Filtriraj proizvode

Namjena

Prikazujemo 1–9 od 11 rezultata