KEMOTON SPICK&SPAN

Kemoton je hrvatska tvrtka koja svoju proizvodnju autokozmetike pod nazivom Spick&Span temelji na učinkovitim proizvodima protiv raznih zaprljanja, obnove materijala, odstranjivača nečistoća itd.
Linija proizvoda Spick & Span, s njenom optimalnom formulacijom, prilagođena je svim korisnicima koji traže najbolje proizvode za održavanje svog vozila. Tim ljudi koji rade na razvoju proizvoda dio je zajednice auto entuzijasta.

Brand Spick & Span osnovan je 2005. godine u želji osnivača da ponudi vrhunski proizvod po pristupačnoj cijeni. Razvijajući liniju proizvoda, smislili su optimalnu formulaciju koju nisu prestali razvijati do danas. Svaki redizajnirani proizvod u ovih 15 godina proizvodnje pažljivo je formuliran tako da su naši korisnici uvijek imali najkvalitetnije proizvode za svoje metalne kućne ljubimce.

Proizvode je moguće naručiti u malim pakiranjima za hobi čišćenje ili koncentrate u velikim za profesionalno čišćenje ručno i automatsko.
Sredstva za pretpranje i odmašćivanje, univerzalni čistači vozila, odstranjivači insekata, sredstva za obnavljanje guma samo je dio asortimana ovog brenda.

Nisu pronađeni proizvodi koji odgovaraju vašem odabiru.