ABRO DEZODORANS ZA KLIMU 142 g

SKU AC-050-LE Kategorije , , Brand:

5 na zalihi

55,80kn

Akcija -10%
Akcija!

Opis

ABRO dezodorans za klimu osvježava klima uređaj. Pogodon je za mobilne i fiksne klima uređaje.
AC-050 142g Dezodorans za klimu ABRO Dezodorans za klima uređaje efikasno otklanja unutrašnje i klima mirise. Lako čisti dijelove klima uređaja i ostavlja dugotrajni i svježi miris limuna.
UPUTSTVO: Pokrenite motor. Uključite klimu. Podesite ventilator na maximum..Ostavite da cirkulira. Protresite dobro bocu i aktivirajte dezodorans. Ostavite motor da radi i zatvorite vrata. NE OSTAJATI U AUTU!.Nakon postupka otvorite prozore i ozračite 10min prije ulaska u auto.. Jako zapaljivo.
OPASNOST: H222 Vrlo lako zapaljivi aerosol. H229 Spremnik pod tlakom: Zagrijavanje može uzrokovati eksploziju. H319 Uzrokuje jako nadraživanje oka. H332 Štetno ako se udiše. H336 Može izazvati pospanost ili vrtoglavicu. H370 Uzrokuje oštećenje organa udisanjem P202 Ne rukovati prije upoznavanja i razumijevanja sigurnosnih mjera predostrožnosti . P211 Ne prskati u otvoreni plamen ili drugi izvor paljenja. P251 Posuda je pod tlakom: ne bušiti, niti paliti čak niti nakon uporabe. P261 Izbjegavati udisanje aerosola.
Posuda je pod tlakom: ne bušiti, niti paliti čak niti nakon uporabe. P261 Izbjegavati udisanje aerosola.

Abro je američki proizvođač autokozmetike, aditiva, proizvoda za zimske uvjete, raznih čistača i odmašćivača sa tradicijom preko 75 godina.
Ovaj brand nudi sve što je potrebno za sjaj, njegu i održavanje vašeg automobila po pristupačnim cijenama.
Ovdje u ponudi za vaš auto možete pronaći pastu i vosak za poliranje, zaštitno sredstvo za lak, sprej za njegu kože, plastike i vinila, sjajilo za gume, odstranjivač ogrebotina, univerzalna sredstva za čišćenje i još mnogo toga.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ABRO DEZODORANS ZA KLIMU 142 g”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu