CLINEX MAXDIRT 1L

SKU IN01291 Kategorije , Brand:

Nema na zalihi

29,75kn

Akcija -15%
Akcija!

Opis

Sredstvo sa pjenom za uklanjanje masne prljavštine. Za kontaktne površine s hranom. Siguran za površinu.

Izvrsna svojstva odmašćivanja.

Svojstva: koncentrirano sredstvo s niskim pjenom usmjereno na uklanjanje svih vrsta teške, masne prljavštine s površina kao što su betonski podovi, PVC, prirodni i umjetni kamen, pločice, aluminij, inox čelik, praškaste površine itd. Proizvod ne sadrži mirise pa se može koristiti u sobama i na površinama koje su u kontaktu s hranom.

Primjena: Za pranje vodootpornih površina u gastronomskoj i prerađivačkoj industriji, industrijskim podovima u proizvodnim halama, automehaničarskim radionicama. Pogodan je za čišćenje podova, zidova i ostalih površina koje se peru.

Upute za uporabu: Prije upotrebe protresti. Preporuča se razrijediti koncentrat u omjeru 0,2-10% (20 – 1000 ml sredstva na 10 L vode). NAPOMENA: Površine u dodiru s hranom treba temeljito isprati vodom nakon upotrebe proizvoda. Oprez: Proizvod može s vremenom mijenjati boju što ne utječe na njegovu kvalitetu i svojstva pranja. Proizvođač nije odgovoran za štetu nastalu uporabom proizvoda na neprikladan način namjeravanog korištenja.

Clinex – linija proizvoda za tvrtke za čišćenje, službe za održavanje, autopraonice, a isto tako i za korištenje u svakom kućanstvu. Clinex proizvodi se široko koriste u restoranima, hotelima, školama, tvornicama, kupaonicama, uredima i javnim zgradama. Kvalitetu ponuđenih proizvoda potvrđuje certifikat kvalitete ISO 9001. U proizvodnji Clinex sredstava koristi se najnovija tehnologija – biorazgradive komponente, polimeri i nanotehnologija. Formulacije razvijene nanostrukture povećavaju učinkovitost proizvoda, antimikrobnu zaštitu, alergijsku neutralnost, osiguravajući njihovu učinkovitost i sigurnost. Sjajno.hr i Clinex vode računa o tome da naši proizvodi postaju sve ekološki prihvatljiviji.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “CLINEX MAXDIRT 1L”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu