CLINEX SCENT Magic Night 500 ml

SKU IN01289 Kategorije , Brand:

Nema na zalihi

80,75kn

Akcija -15%
Akcija!

Opis

Visoko koncentrirani osvježivač zraka. Idealno za osvježavanje zraka u uredima, prostorima za pušače, gostinskim sobama, WC-ima. Posvećeno posebno za industriju Ho.Re.Ca. Neutralizira mirise, pogodne za javne prostore.

KAKO KORISTITI
Prije upotrebe protresti, protresti. Raspršite dva ili tri puta, ovisno o veličini prostorije i intenzitetu ventilacije. U zahodima, nakon prethodnog pranja, prskajte osvježivač zraka iza WC školjke i pisoara. U slučaju trajnih mirisa ponovite prskanje.

Clinex – linija proizvoda za tvrtke za čišćenje, službe za održavanje, autopraonice, a isto tako i za korištenje u svakom kućanstvu. Clinex proizvodi se široko koriste u restoranima, hotelima, školama, tvornicama, kupaonicama, uredima i javnim zgradama. Kvalitetu ponuđenih proizvoda potvrđuje certifikat kvalitete ISO 9001. U proizvodnji Clinex sredstava koristi se najnovija tehnologija – biorazgradive komponente, polimeri i nanotehnologija. Formulacije razvijene nanostrukture povećavaju učinkovitost proizvoda, antimikrobnu zaštitu, alergijsku neutralnost, osiguravajući njihovu učinkovitost i sigurnost. Sjajno.hr i Clinex vode računa o tome da naši proizvodi postaju sve ekološki prihvatljiviji.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “CLINEX SCENT Magic Night 500 ml”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu