CLINEX SHINE HARD 10L

SKU IN01299 Kategorije , Brand:

10 na zalihi

263,20kn(34,93 )

Akcija -20%
Najniža cijena po kojoj je proizvod prodan u zadnjih 30 dana: 259,91 kn/ 34,50 €.
Cijena za j.m.: 26,32 kn/L, 3,49 €/L.
Trenutna akcija traje do: 05.12.2022 10:00.
Akcija!

Opis

Visoko koncentrirani pripravak za sjaj posuđa namijenjen profesionalnoj upotrebi u perilicama posuđa. Formula sadrži komponente koje posuđe ostavljaju sjajnim, istovremeno održavajući perilicu posuđa čistom od kamenca. Namjena: Posebno se preporučuje za industrijske perilice posuđa u restoranima, hotelima, kantinama te za kućne perilice posuđa.

Raspoloživi kapaciteti:

Upotreba:
Koristite prema preporuci proizvođača za industrijska pranja. Preporučuje se upotreba koncentrata od 0,1 ml do 0,5 ml na 1 L vode, ovisno o tome koliko je posuđe zaprljano.

Clinex – linija proizvoda za tvrtke za čišćenje, službe za održavanje, autopraonice, a isto tako i za korištenje u svakom kućanstvu. Clinex proizvodi se široko koriste u restoranima, hotelima, školama, tvornicama, kupaonicama, uredima i javnim zgradama. Kvalitetu ponuđenih proizvoda potvrđuje certifikat kvalitete ISO 9001. U proizvodnji Clinex sredstava koristi se najnovija tehnologija – biorazgradive komponente, polimeri i nanotehnologija. Formulacije razvijene nanostrukture povećavaju učinkovitost proizvoda, antimikrobnu zaštitu, alergijsku neutralnost, osiguravajući njihovu učinkovitost i sigurnost. Sjajno.hr i Clinex vode računa o tome da naši proizvodi postaju sve ekološki prihvatljiviji.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “CLINEX SHINE HARD 10L”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu