CLINEX SMOG 5L

SKU IN01298 Kategorije , Brand:

Nema na zalihi

226,40kn(30,05 )

Akcija -20%
Najniža cijena po kojoj je proizvod prodan u zadnjih 30 dana: 223,57 kn/ 29,67 €.
Cijena za j.m.: 45,28 kn/L, 6,01 €/L.
Trenutna akcija traje do: 05.12.2022 10:00.
Akcija!

Opis

Vrlo učinkovito tekuće sredstvo za čišćenje konvekcijske pećnice koje uklanja smog i izgorenu mast.
Svojstva: Vrlo jaka alkalna tekućina namijenjena za uklanjanje prljavštine, pečenih masti i mrlja od dima s mnogih različitih površina.

Upotreba:
Prije upotrebe dobro protresti. Ručno čišćenje – zagrijte ili ohladite pećnicu na 40 – 50 ° C, nanesite nerazrijeđeno sredstvo za čišćenje ravnomjerno na površinu, zatvorite vrata pećnice. Ostavite nekoliko minuta da se nečistoća otopi. Zatim uključite funkciju kuhanja na temperaturi od 50 – 60 ° C (isparavanje na stijenkama pećnice dovodi do pada prljavštine). Očišćenu površinu temeljito isperite vodom. Važno: nakon završetka čišćenja temeljno obrišite brtve na vratima vlažnom krpom. Upozorenje: Proizvod može s vremenom promijeniti boju u slamnato žutu. To ne predstavlja oštećenje proizvoda i ne utječe na njegova svojstva čišćenja. Ne nanositi na aluminijske, bakrene, obojene ili lakirane površine. Uvijek temeljito isperite proizvod. Prije upotrebe preporučuje se prethodno testiranje na malom području.

Clinex – linija proizvoda za tvrtke za čišćenje, službe za održavanje, autopraonice, a isto tako i za korištenje u svakom kućanstvu. Clinex proizvodi se široko koriste u restoranima, hotelima, školama, tvornicama, kupaonicama, uredima i javnim zgradama. Kvalitetu ponuđenih proizvoda potvrđuje certifikat kvalitete ISO 9001. U proizvodnji Clinex sredstava koristi se najnovija tehnologija – biorazgradive komponente, polimeri i nanotehnologija. Formulacije razvijene nanostrukture povećavaju učinkovitost proizvoda, antimikrobnu zaštitu, alergijsku neutralnost, osiguravajući njihovu učinkovitost i sigurnost. Sjajno.hr i Clinex vode računa o tome da naši proizvodi postaju sve ekološki prihvatljiviji.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “CLINEX SMOG 5L”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu