CLINEX W3 MULTI 1 L

SKU IN01286 Kategorije , Brand:

5 na zalihi

25,50kn

Akcija -15%
Akcija!

Opis

Visoko učinkovito, koncentrirano i brzo djelujuće sredstvo za svakodnevnu njegu vodootpornih sanitarnih uređaja (npr. WC školjke, pisoari, bidei, porculanski i keramički umivaonici); za temeljno čišćenje poda u industrijskim halama, bazenima i sanitarijama; izvrsno za čišćenje teško dostupnih mjesta. Osigurava učinkovito uklanjanje kamenca i naslaga hrđe, masti i ostataka sapuna. Ima ugodan miris.

Upotreba:
Upotrijebite odgovarajuće razrjeđivanje sredstva za potreban postupak čišćenja. Pogodno za ručno i strojno čišćenje Namijenjeni za čišćenje i postavljanje opreme za usluživanje hrane (konvekcijski ventili, grijači hrane, kotlovi za kuhanje itd.); za čišćenje WC školjki, pisoari, bidei, kade, umivaonici, zatvarači za pločice, pločice, otvori za odvod i U-zavoje.

Clinex – linija proizvoda za tvrtke za čišćenje, službe za održavanje, autopraonice, a isto tako i za korištenje u svakom kućanstvu. Clinex proizvodi se široko koriste u restoranima, hotelima, školama, tvornicama, kupaonicama, uredima i javnim zgradama. Kvalitetu ponuđenih proizvoda potvrđuje certifikat kvalitete ISO 9001. U proizvodnji Clinex sredstava koristi se najnovija tehnologija – biorazgradive komponente, polimeri i nanotehnologija. Formulacije razvijene nanostrukture povećavaju učinkovitost proizvoda, antimikrobnu zaštitu, alergijsku neutralnost, osiguravajući njihovu učinkovitost i sigurnost. Sjajno.hr i Clinex vode računa o tome da naši proizvodi postaju sve ekološki prihvatljiviji.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “CLINEX W3 MULTI 1 L”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu