FARECLA PROFILE FINISH 1 L

SKU FA01063 Kategorije , Brand:

Nema na zalihi

143,65kn

Akcija -15%
Akcija!

Opis

FARECLA PROFILE FINISH pasta je namijenjena uklanjanju laganih tragova i holograma s visokokvalitetnih oslikanih lakiranih i gel premazanih površina kako bi se postigao vrhunski visoki sjaj.
Profile završna obrada posebno je dobra na mekim premazima osjetljivim na vrtložne tragove i neće se ogrebati. Pojačat će tamnije boje i ukloniti manje nesavršenosti kao što su tragovi kotača.
Završna obrada Profile idealno se nanosi pomoću Farecla G-Mopa za završnu obradu koji je izrađen u svrhu postizanja optimalnih performansi. Za malo veće nepravilnosti, koristite G-Mop jastučić od janjeće vune.
Formula je na vodenoj bazi i ne sadrži silikone.

Posebno dobar proizvod na mekim osjetljivim premazima, ne ostavlja tragove ogrebotina.
Pojačava tamnije boje i uklanja manje nesavršenosti.
Izuzetno djeluje na postizanje dubokog sjaja i visokog sjaja na prozirnim slojevima, lakiranjima i gel premazima koji su u dobrom stanju.

Farécla Products Ltd je proizvođač sredstava za poliranje i proizvoda za završnu obradu koji se koriste na širokoj osnovi podloga. Proizvodi nude rješenja za završnu obradu u automobilskim radionicama, kod detailera, proizvođača brodica, drvoprerađivača, proizvođača kompozita i drugih industrijskih primjena.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “FARECLA PROFILE FINISH 1 L”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu