KLEEN BLITZ AVANTI 1 L

SKU IN01006 Kategorija Brand:

10 na zalihi

29,81kn

Akcija -10%
Akcija!

Opis

KLEEN BLITZ AVANTI je sredstvo nježno za ručnu upotrebu, nježno prema materijalima. Ispire i čisti velikom snagom otapanja masnoće. Aktivna pjena, dobar kapacitet odvodnje sjajna bez sušenja
Sredstvo je ugodnog mirisa i ekonomične potrošnje. Za ispiranje i čišćenje svih vodootpornih predmeta poput posuđa, stakla, pribora za jelo i porculana itd. Može se koristiti i kao neutralno sredstvo za čišćenje ali ga je potrebno razrijediti te s njim čistiti sve vodootporne površine. UPUTE ZA UPORABU I DOZIRANJE: Za ručno pranje posuđa: 50-100 ml do 10 litara vode. Ručno čišćenje: Ovisno o namijenjenoj uporabi i stupnju zaprljanosti 20-80 ml do 8 litara vode. Za nepropisnu uporabu i nastalu štetu ne snosimo odgovornost.

KLEEN PURGATIS nudi široku paletu kvalitetnih proizvoda na području čišćenja, njege, higijene i dezinfekcije. KLEEN PURGATIS stekao je povjerenje mnogih glavnih kupaca koji cijene ne samo izvrsnu kvalitetu proizvoda, već i apsolutno pouzdanu uslugu. Visoko kvalificirani tim kemičara i tehničara razvija koncepte i problematična rješenja za čišćenje zgrada, kuhinje i ugostiteljstva, kao i za higijenu rublja i tekstila.
KLEEN PURGATIS dio je BUDICH GROUP i može privući čitave rezultate istraživanja i razvoja.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “KLEEN BLITZ AVANTI 1 L”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu