KLEEN BLUE STAR 1 L

SKU IN01025 Kategorija Brand:

Nema na zalihi

41,96kn

Akcija -10%
Akcija!

Opis

Vrlo snažno sredstvo za pranje i čišćenje podova pa i laminiranih kao i za sve vodootporne površine sa kojih uklanja tragove guma, crnila flomastera i kemijskih olovaka. Odlično je za čišćenje lakiranih i nelakiranih površina za mokro i vlažno brisanje. Ostavlja ugodan osvježavajući miris.

Tvrdokornu nečistoću odstranjuje sa nerazrijeđenim sredstvom uz pomoć opreme za čišćenje i održavanje površina. Kod svakodnevnog održavanja učinkovito uklanja naslage kamenca, te uklanja uljne i vrlo masne naslage sa površina.

Radi specijalnog sastava, ovo sredstvo je vrlo učinkovito i brzo djelujuće. Koncentrirani preparat pogodan za sve vrste postupaka čišćenja i vodootpornih i podnih površina.

Uputa za upotrebu:

Za ručnu upotrebu na 8 litara vode dodamo 20-40 ml tekućine. U slučaju odstranjivanja tvrdokornih zaprljanja povećamo udio koncentracije tekućine. Kod načina nanošenja sredstva prskanjem, na površinu koju želimo tretirati upotrebljavamo omjer 40 ml sredstva na 500 ml vode.

Kod strojnog čišćenja slijede se upute proizvođača strojeva ili se upotrebljava manje od 1 % otopine. Kod većeg zaprljanja površinu je potrebno namočiti u slojevima. Pravilnim odabirom spužve/krpe olakšava se učinak čišćenja. U slučaju nestručne upotrebe i moguće nastale štete proizvođač/distributer ne preuzima odgovornost.

Proizvod je dostupan i u pakiranju od

1 L KLEEN BLUE STAR

KLEEN PURGATIS nudi široku paletu kvalitetnih proizvoda u segmentima za čišćenje, osobnu njegu, higijenu i dezinfekciju. KLEEN PURGATIS stekao je povjerenje velikog broja skupnih kupaca koji ne samo da cijene izvrsnu kvalitetu proizvoda, već i apsolutno pouzdanu uslugu. Visoko kvalificirani tim kemičara i tehničara razvija koncepte i problematična rješenja za čišćenje zgrada, kuhinje i ugostiteljskog segmenta te za praonice i higijenu tekstila.

KLEEN PURGATIS dio je BUDICH GRUPE i može pristupiti cjelokupnim rezultatima istraživanja i razvoja.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “KLEEN BLUE STAR 1 L”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu