KLEEN BUDESIN LOTIO HD 1 L

SKU IN01001 Kategorija Brand:

Nema na zalihi

112,93kn

Akcija -5%
Akcija!

Opis

KLEEN BUDESIN LOTIO HD je sredstvo spremno za upotrebu, za pranje, za istodobno čišćenje ruku i dekontaminaciju. Posebno je nježan prema koži. Djelotvoran je protiv bakterija, kvasaca, gljivica (npr. Staphylococcus aureus uključujući MRSA, Salmonella, Candida albicans); EN 1499, EN 12054, za primjenu na svim područjima sa povećanim higijenskim zahtjevima. Idealno za kuhinje i prehrambene prostore, spremišta hrane na bazi biguanida i alkohola.
UPUTE ZA UPORABU I DOZIRANJE:
Nanesite i utrljajte na ruke 3 ml Budesin Lotio HD nerazrijeđenog 30 sekundi. Zatim operite s malo vode, očistite ruke i temeljito isperite vodom.

KLEEN PURGATIS nudi široku paletu kvalitetnih proizvoda na području čišćenja, njege, higijene i dezinfekcije. KLEEN PURGATIS stekao je povjerenje mnogih glavnih kupaca koji cijene ne samo izvrsnu kvalitetu proizvoda, već i apsolutno pouzdanu uslugu. Visoko kvalificirani tim kemičara i tehničara razvija koncepte i problematična rješenja za čišćenje zgrada, kuhinje i ugostiteljstva, kao i za higijenu rublja i tekstila.
KLEEN PURGATIS dio je BUDICH GROUP i može privući čitave rezultate istraživanja i razvoja.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “KLEEN BUDESIN LOTIO HD 1 L”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu