KLEEN GRANIT S PROTECTION 10 L

SKU IN01014 Kategorija Brand:

9 na zalihi

277,43kn

Akcija -10%
Akcija!

Opis

GRANIT S SPRAY sredstvo za čišćenje roštilja sa zaštitom za metal. Jak alkalni deterdžent za raspršivanje i intenzivno otapanje pečenih organskih materijala kao što su ostaci masti i garež. Učinkovit na hladnim i toplim površinama. Prianja i topi nečistoću čak i na vertikalnim plohama.Nanosi se pištoljem za prskanje. Redovita uporaba olakšat će uklanjanje natvrdokornijih ostataka
UPUTE ZA UPORABU I DOZIRANJE: Nanesite koncentrirani proizvod na hladnu ili toplu površinu pištoljem za prskanje. Ostavite da djeluje nekoliko minuta te potom prebrišite površinu. Nakon čišćenja temeljito isperite vodom. Po potrebi ponovite. Nemojte dodatno zagrijavati površine za pečenje i roštiljanje sa nanesenim čistačem. Na jako zamašćenim ili zagorenim površinama sredstvo mora djelovati duže prije početka čišćenja. Uz redovitu upotrebu, uklanjanje ostataka je olakšano. Za nepropisnu uporabu i nastalu štetu ne možemo preuzeti odgovornost.

KLEEN PURGATIS nudi široku paletu kvalitetnih proizvoda na području čišćenja, njege, higijene i dezinfekcije. KLEEN PURGATIS stekao je povjerenje mnogih glavnih kupaca koji cijene ne samo izvrsnu kvalitetu proizvoda, već i apsolutno pouzdanu uslugu. Visoko kvalificirani tim kemičara i tehničara razvija koncepte i problematična rješenja za čišćenje zgrada, kuhinje i ugostiteljstva, kao i za higijenu rublja i tekstila.
KLEEN PURGATIS dio je BUDICH GROUP i može privući čitave rezultate istraživanja i razvoja.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “KLEEN GRANIT S PROTECTION 10 L”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu