KLEEN SPONTAN SUPER 1 L

SKU IN01012 Kategorija Brand:

Nema na zalihi

41,06kn

Akcija -10%
Akcija!

Opis

SPONTAN SUPER – RK je kiselo snažno sanitarno sredstvo za čišćenje. Osnovno sredstvo za čišćenje koje uklanja naslage kamenca, mrlje od hrđe, urina i ostalih ostataka na površinama otpornih na kiselinu. Sredstvo visokih performansi za uklanjanje naslaga kamenca, mrlje od hrđe, urina i ostalih ostataka na površinama otpornim na kiselinu, bazen / sanitarni / kuhinjski prostor. Na bazi fosforne kiseline, s integriranim inhibitorom korozije, nježan prema materijalima, bez klorovodične kiseline.
PRIMJENA: Posebno pogodan za osnovno čišćenje svih materijala otpornih na kiselinu, za čišćenje u građevini, uklanja i cement te ostatke na površinama od nehrđajućeg čelika. Ne primjenjivati na površinama osjetljivim na kiselinu.UPUTE ZA UPOTREBU I DOZIRANJE: Spontani Super se može koristiti za osnovno čišćenje i za dnevno čišćenje. Sredstvo se koristi u kupaonicama veće tvrdoće vode. Za normalno zaprljanje koristite razrjeđivanje od 1: 100 (80ml do 8l vode) do 1:50 (160ml do 8l vode). Osnovno čišćenje: koncentrirano ili razrijeđeno 1:10 (800ml do 8l vode) nanosi se na površine. Tekućinu za čišćenje treba ostaviti da djeluje nekoliko minuta, ovisno o stupnju zaprljanosti. Za izrazito prljave površine ponovite postupak. Ostatke proizvoda isperite vodom kako bi ste izbjegli oštećenja na površini zbog zaostale kiseline. Prije upotrebe provjerite kompatibilnost materijala na neupadljivom mjestu.Obratite pažnju na upute za čišćenje i njegu proizvođača sanitarnih uređaja! Za nepropisnu uporabu i nastalu štetu ne odgovaramo.

KLEEN PURGATIS nudi široku paletu kvalitetnih proizvoda na području čišćenja, njege, higijene i dezinfekcije. KLEEN PURGATIS stekao je povjerenje mnogih glavnih kupaca koji cijene ne samo izvrsnu kvalitetu proizvoda, već i apsolutno pouzdanu uslugu. Visoko kvalificirani tim kemičara i tehničara razvija koncepte i problematična rješenja za čišćenje zgrada, kuhinje i ugostiteljstva, kao i za higijenu rublja i tekstila.
KLEEN PURGATIS dio je BUDICH GROUP i može privući čitave rezultate istraživanja i razvoja.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “KLEEN SPONTAN SUPER 1 L”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu