M8 SOLUTION ANTI SLIP LIQUID 1 L

5 na zalihi

85,50kn

Akcija -5%
Akcija!

Opis

ANTI SLIP M8 je protuklizni premaz koji povećava trenje na tvrdim mineralnimm površinama i tako umanjuje klizavost tretirane površine. Nanošenjem protukliznog premaza stvara se zaštitni sloj na tretiranoj površini. Protuklizni premaz je u potpunosti prihvatljivo sredstvo za upotrebu i prilikom nanošenja nisu potrebne nikakve velike mjere opreza. Sredstvo nema jak miris pa je pogodan za korištenje u interijerima i eksterijerima. Nakon nanošenja protukliznog premaza, površine se lakše održavaju.

M8 solution proizvodi specijalizirane proizvode namijenjene za rješavanje raznovrsnih problema. U svom asortimanu proizvoda fokusirali su se na specijalne premaze i proizvode za čišćenje eksterijera (kamena, fasade itd.).

Proizvodi se proizvode i usavršavaju u njihovom proizvodnom pogonu prema visokim standardima i u skladu sa regulativama EU. Niti jedan proizvod ne izlazi iz proizvodnje, a da prethodno nije testiran. Proizvodei “BEST BUY” proizvod, koji mora biti jednostavan za upotrebu i povoljan, kako bi krajnji korisnik bio što zadovoljniji. Svakodnevno se radi na unaprjeđenju i primjeni novih tehnologija.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “M8 SOLUTION ANTI SLIP LIQUID 1 L”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu