M8 SOLUTION ECO GARAFFITI UNIVERSAL 500 ml

SKU EGUM0.5 Kategorija Brand:

5 na zalihi

90,25kn

Akcija -5%
Akcija!

Opis

ECO GRAFFITI M8 UNIVERSAL
Univerzalno sredstvo na vodenoj bazi za uklanjanje grafita sa staklenih, glatkih i poroznih površina. Nema neugodnog mirsa, nije na bazi teških otapala kao druga sredstva. S lakoćom uklanja grafite sa stakla, metala, mineralnih i drugih površina. Svojom formulom prodire u više slojeva grafita, boje, laka, raznih atmosferskih i drugih nečistoća…. Zbog svojeg neutralnog mirisa sredstvo se može koristiti za vanjske i unutarnje površine. Pogodno za primjenu na vertikalnim površinama jer svojom teksturom prianja na površinu i tako pospješuje djelovanje na uklanjanje grafita, boje i drugih zaprljanja.

Uputa za upotrebu:
Nanesite sredstvo prskanjem direktno na površinu koju treba tretirati. Pričekajte kratko, 2-3 minute te sa čistom mekanom krpom obrišite prljavštinu. Po potrebi isperite vodom.

M8 solution proizvodi specijalizirane proizvode namijenjene za rješavanje raznovrsnih problema. U svom asortimanu proizvoda fokusirali su se na specijalne premaze i proizvode za čišćenje eksterijera (kamena, fasade itd.).

Proizvodi se proizvode i usavršavaju u njihovom proizvodnom pogonu prema visokim standardima i u skladu sa regulativama EU. Niti jedan proizvod ne izlazi iz proizvodnje, a da prethodno nije testiran. Proizvodei “BEST BUY” proizvod, koji mora biti jednostavan za upotrebu i povoljan, kako bi krajnji korisnik bio što zadovoljniji. Svakodnevno se radi na unaprjeđenju i primjeni novih tehnologija.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “M8 SOLUTION ECO GARAFFITI UNIVERSAL 500 ml”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu