MA NANO A/C CLEANER NANO ČISTAČ ZA KLIMU 200 ml

SKU AS01026 Kategorije , , Brand:

Nema na zalihi

28,80kn

Akcija -10%
Akcija!

Opis

U usporedbi s uobičajenim sredstvima za čišćenje, koja daju kratkoročne efekte nakon primjene, ovaj proizvod daje trajnije rezultate. Učinkovito čisti klimatizacijske sustave automobila tehnologijom nano srebra, uklanjajući bakterije i gljivice, osvježavajući zrak i dezodorirajući u periodu od 3 do 5 mjeseci.

Upotreba:
Isključite klima uređaj tijekom čišćenja. Podesite grijač na protok hladnog zraka. Uklonite filter i podesite strujanje zraka u kabini na sredinu. Protresite spremnik prije uporabe. Postavite cijevčicu izravno u sredinu ulaznog kanala glavnog klima uređaja i započnite prskanje. Prskajte u dugim serijama dok na potrošite sav sadržaj spremnika i pričekajte 15 min. Nakon toga klima uređaj se može normalno koristiti.

MA je linija visokokvalitetne auto kozmetike koja ispunjava očekivanja najzahtjevnijih kupaca. To je kompletna ponuda proizvoda koji su dizajnirani i proizvedeni u skladu s preferencijama potrošača. Linija se sastoji od potrebnih proizvoda za svakog vozača koji brine o svom automobilu. Kvaliteta MA linije neprestano se potvrđuje testovima proizvoda u najčitanijim časopisima.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “MA NANO A/C CLEANER NANO ČISTAČ ZA KLIMU 200 ml”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu