MOTUL SREDSTVO ZA SKIDANJE OGREBOTINA 100 ml

SKU MO110168 Kategorija Brand:

Nema na zalihi

47,03kn

Akcija -5%
Akcija!

Opis

MOTUL Scratch remover je sredstvo za skidanej ogrebotina koje uklanja fine ogrebotine sa svih obojanih ili lakiranih površina. Ostavlja glatku i sjajnu površinu.

Uputa za upotrebu: Na prethodno mokru površinu, nanesite sredstvo koje se u maloj količini stavit na krpu za lak te potom kružnim pokretima skinite ogrebotine.

Visoka kvaliteta i izuzetne performanse Motulovih proizvoda priznate su dugi niz godina. Ovaj se uspjeh temelji na ovladavanju njihovom formulacijom, razvojem i također proizvodnim procesima.
Ne ulažu se samo velika ulaganja kako bi se laboratoriji i proizvodni pogon održali na visokoj i neprekidno poboljšanoj razini performansi, već se i Motul proizvodi podvrgavaju strogim pregledima u svakoj fazi svog životnog ciklusa, čim se formuliraju i tijekom različitih proizvodnih faza.
Proizvodi se stoga provjeravaju tijekom njihove formulacije, miješanja i pakiranja, a također se redovito uzorkuju i analiziraju u svim fazama njihovog širenja (skladištenje, distribucija, prodajna mjesta).

Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu