TRACLAB PX-1500 25 kg

SKU FB03007 Kategorija Brand:

5 na zalihi

399,50kn

Akcija -15%
Akcija!

Opis

Jako pjeneće sredstvo namijenjeno za korištenje niskim i visokim pritiskom. Može se koristiti u svim vremenskim uvjetima. Ovo sredstvo osmišljeno je da udovolji svačije potrebe za malo novaca. Odlični rezultati na samoposlužnim autopraonicama. Najbolje ga je korsititi u omjeru 1:40 na sistemima na 20 impulsa.

Profesionalna sredstva za čišćenje, samo najbolje za vaš posao.
Traclab je nastao zajedničkom suradnjom stručnjaka za pranje automobile i vlasnika autopraonica. Paleta proizvoda koji su u potpunosti prilagođeni potrebama profesionalnih autopraonica. Sve je u funkciji pružanja nezaboravnog užitka svojim kupcima uz potpunu isplativost.

Optimalna upotreba proizvoda za pranje, čišćenje i njegu automobila može se postići njihovom pravilnom primjenom. TRACLAB nudi svojim klijentima program obuke o značajkama proizvoda, procedurama i tehnikama primjene proizvoda. To znači savjetovanje i podršku distributera u njihovim svakodnevnim procesima.

Konkurentna korisnička usluga jedan je od središnjih elemenata uspješnog koncepta TRACLABA. Osobni savjeti o određenim pitanjima imaju ključnu ulogu. U fokusu poslovanja je razvoj pojedinačnih korisničkih rješenja i njihova praktična demonstracija.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “TRACLAB PX-1500 25 kg”
Share on facebook
Facebook

Možda će vam se također svidjeti…

Upit o proizvodu