SONAX XTREME SPRAY POLISH 320 ml

SKU 241300 Kategorije , Brand:

Nema na zalihi

125,13kn

Akcija -3%
Akcija!

Opis

SONAX XTREME pjenasti sprej koji je je izuzetno jednostavan i brz za upotrebu: Sprej – poliranje – brisanje!
Svestrana i višenamjenska primjena. Na obojenim površinama (metalnim ili plastičnim) uklanja prljavštinu u kombinaciji čiste formule aktivne pjene i visoko učinkovitih polirajućih tijela, uklanja čak i tvrdokorna zaostala onečišćenja (npr. Insekata). Čisti temeljito prednja svjetla od plastike ili stakla, nestaju manje ogrebotine. Na neobojenim metalnim dijelovima (npr. Krom, aluminij) uklanja koroziju i manje ogrebotine.

Kad je riječ o vrlo kvalitetnim proizvodima za njegu automobila, SONAX je često prvi kod odabira kupaca. Više od 50 godina iskustva, najviši standardi kvalitete i status vodećeg proizvođača auto kozmetike rezultiraju velikim brojem zadovoljnih kupaca. Stalna ulaganja u istraživanje i razvoj temelj su inovativnih i izuzetno učinkovitih novih proizvoda. Proizvodi stvoreni da zadovolje potrebe najzahtjevnijih kupaca.

Kvalitetu proizvoda garantira vrhunski tim stručnjaka u laboratorijima u sklopu tvornice. Prema mnogima istraživanjima najpoznatije je ime u kategoriji auto kozmetike u mnogima zemljama. Paleta proizvoda zadovoljava potrošače u bilo kojemu dijelu njege i održavanja vozila. Isto tako tu su i proizvodi namijenjeni profesionalnoj upotrebi. SONAX je službeni dobavljač F1 tima Mclaren Mercedes.

SONAX ima najbolje ocjene u stručnom tisku te pobjede na usporednim testovima. Priznanja uglednih istraživačkih institucija potvrđuju visoku kvalitetu SONAX proizvoda. Također, što je posebno važno za vlasnike automatskih autopraonica, SONAX nudi vrhunsku kvalitetu kompletne linije proizvoda za njegu i održavanje vozila.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “SONAX XTREME SPRAY POLISH 320 ml”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu