CLINEX HANDWASH 500 ml

SKU IN01100 Kategorija Brand:

5 na zalihi

12,75kn

Akcija -15%
Akcija!

Opis

Za pranje posuđa nudimo visoko koncentriranu tekućinu . Ovo sredstvo ne ostavlja tragove te daje sjaj bez potrebe za sušenjem. Sredstvo se može koristiti i u hladnoj i u toploj vodi. Oprano posuđe temeljito isperite vodom i ostavite da se osuši.

Značajke: Ovo sredstvo za pranje posuđa je namijenjeno za ručnu upotrebu te je pogodno za čišćenje i pranje površina od stakla, metala i plastike. Ne ostavlja tragove na opranom posuđu  te posuđe ostavlja blistavo sjajnim bez brisanja. Učinkovito uklanja masnoće i prljavštinu, ima visoku sposobnost emulgiranja masti. Proizvod odlično djeluje pri uporabi sa hladnom ili toplom vodom.

Preporučeno razrjeđivanje: 0,5% (dodajte 50-100 ml tekućine u 10 L vode).

U slučaju velike prljavštine koristite snažniju otopinu za pranje. Nakon pranja posuđe temeljito isperite čistom vodom i ostavite da se osuši.

• Ne miješajte sa drugim proizvodima

• Dodatne informacije nalaze se u sigurnosnom listu proizvoda

Uvjeti skladištenja / skladištenja

• Čuvajte proizvod na temperaturi između 5 i 30 ° C

• Skladištite samo u originalnim pakiranju

Ovo sredstvo za posuđe je bezopasno za kožu ruku.

U ponudi naše stranice Sjajno.hr nalazi se – Clinex – linija proizvoda za HORECA sektor, tvrtke za čišćenje, službe za održavanje, ručne i automatske autopraonice . Clinex proizvodi se široko koriste u restoranima, hotelima, školama, tvornicama, kupaonicama, uredima i javnim zgradama. Nudimo proizvode Clinex visoke kvalitete i potpune garancije, ispunjavajući očekivanja i najzahtjevnijih kupaca, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu. Njihovu kvalitetu potvrđuje certifikat kvalitete ISO 9001, . Koristimo najnoviju tehnologiju – bio razgradive komponente, polimere i nano tehnologiju. Formulacije razvijene nano strukture povećavaju učinkovitost proizvoda, antimikrobnu zaštitu, alergijsku neutralnost, osiguravajući njihovu učinkovitost i sigurnost. Sjajno.hr i Clinex vode računa o tome da naši proizvodi postaju sve ekološki prihvatljiviji i ergonomski u upotrebi.

Uz ovaj proizvod, nudimo proizvod još jedne robne marke

KLEEN BLITZ AVANTI.

Dodatne informacije o proizvodima možete vidjeti na stranicama

CLINEX – professional cleaning.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “CLINEX HANDWASH 500 ml”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu