M8 SOLUTION SURFACE NANO PROTECT + 500 ml

SKU SNPM0.5 Kategorije , Brand:

5 na zalihi

113,05kn

Akcija -5%
Akcija!

Opis

SURFACE NANO PROTECT M8+ je “heavy duty” sredstvo na bazi čestica silana koje se koristi za impregnaciju i zaštitu raznih poroznih i neporoznih površina poput kamena i drva.
Zbog pojačane formule, iznimno je učinkovito. Sredstvo djeluje preventivno u zaštiti i što boljem očuvanju tretirane površine. SURFACE NANO PROTECT+ je sredstvo koje ne mijenja izgled površine, ne ostavlja vidljiv trag na površini, paropropusno je i omogućava površini da “diše”. SURFACE NANO PROTECT+ djeluje preventivno u sprječavanju nastanka dubinskog zaprljanja, prodor algi i plijesni na tvrdim i kamenim površinama, odbija vodu i razna druga masna zaprljanja te pospješuje uklanjanje nečistoća.

PREDNOSTI I KARAKTERISTIKE
• Velika moć odbijanja nečistoća s tretirane površine
• Lako se koristi
• Jednostavno se nanosi
• Može se koristiti i u dobro prozračenom interijeru

UPUTE ZA UPOTREBU Prije upotrebe potrebno je dobro protresti sredstvo i napraviti test na manjoj površini i na manje vidljivom mjestu. Sredstvo je potrebno jednoliko nanijeti na prethodno očišćenu i suhu površinu u tankom sloju. Sredstvo se smije nanositi ukoliko je temperatura površine između 5°C i 30°C. Za najbolje rezultate, sredstvo se nanosi NERAZRIJEĐENO i u dva sloja suho na suho (paziti da se prvi sloj potpuno osuši prije nanošenja drugog sloja). Sredstvo se može nanositi špricaljkom (raspršivačem), valjkom, kistom ili izravno izliti po željenoj površini. Potrebno je ostaviti sredstvo da se upije u tretiranu površinu te potpuno osuši. Najbolji rezultati vidljivi su nakon 24 sata. Novonastale mrlje ne smiju se utrljavati već ih je najbolje ukloniti ispiranjem mlakom vodom. Nakon uklanjanja mrlje, prema potrebi ponovno nanijeti sredstvo. Nakon upotrebe oprati pribor običnom mlakom vodom.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “M8 SOLUTION SURFACE NANO PROTECT + 500 ml”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu