KEMOTON UNIVERZALNI ČISTAČ TLP CLEANER 10 L

SKU KEM009 Kategorije , Brand:

10 na zalihi

303,45kn

Akcija -15%
Akcija!

Opis

TLP CLEANER koncentrirani univerzalni čistač za vozila je univerzalno sredstvo za čišćenje tekstilnih, kožnih i plastičnih dijelova vozila. Univerzalno formulirano sredstvo za čišćenje svih unutrašnjih površina vozila, tako da nemate potrebe za zamjenu sredstva ovisno o vrsti podloge koju tretirate. Univerzalna formulacija vam štedi vrijeme i novac, dok kvalitetno sredstvo je dovoljno jako za svaku mrlju i dovoljno blago za svaku površinu.

Uputa za upotrebu:
Ovo sredstvo je potrebno razrijediti sa vodom ovisno o stupnju zaprljanja . Najčešće se koristi se u omjeru npr. 100 ml sredstva sa 900 ml vode. Nakon toga raspršite po površini i spužvicom lagano protrljajte dok se ne pojavi pjena i mrlja ne nestane s površine. Pri završetku rada vlažnom pamučnom krpom prebrišite površinu da se posuši. Za vrlo teška zaprljanja možete sredstvo razrijediti u omjeru 30 % sredstva na 70% vode.

Prednosti:
Sredstvo se blago pjeni, ugodnog je mirisa, uklanja mirise nikotina, izlučevina životinja, ostatke hrane te ostala zaprljanja u vozilu, mrlje sa tekstila se ubuduće lakše peru, ostavlja antistatičku površinu koja ne privlači prašinu, a površina je ugodna na dodir

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “KEMOTON UNIVERZALNI ČISTAČ TLP CLEANER 10 L”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu