TRACLAB AX - 110 5 L

SKU FB01270 Kategorija Brand:

Nema na zalihi

252,88kn

Akcija -15%
Akcija!

Opis

Parfem za interijere sa dezinfekcijskom zaštitom. Idealno za dezinficiranje tepiha i tkanina, gdje obično raste aktivnost bakterija. Sadrži visoku koncentraciju parfema za dugotrajan ugodan boravak u automobilu. Pruža ugodnije čišćenje.

Profesionalna sredstva za čišćenje, samo najbolje za vaš posao.
Traclab je nastao zajedničkom suradnjom stručnjaka za pranje automobile i vlasnika autopraonica. Paleta proizvoda koji su u potpunosti prilagođeni potrebama profesionalnih autopraonica. Sve je u funkciji pružanja nezaboravnog užitka svojim kupcima uz potpunu isplativost.

Optimalna upotreba proizvoda za pranje, čišćenje i njegu automobila može se postići njihovom pravilnom primjenom. TRACLAB nudi svojim klijentima program obuke o značajkama proizvoda, procedurama i tehnikama primjene proizvoda. To znači savjetovanje i podršku distributera u njihovim svakodnevnim procesima.

Konkurentna korisnička usluga jedan je od središnjih elemenata uspješnog koncepta TRACLABA. Osobni savjeti o određenim pitanjima imaju ključnu ulogu. U fokusu poslovanja je razvoj pojedinačnih korisničkih rješenja i njihova praktična demonstracija.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “TRACLAB AX – 110 5 L”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu