TRACLAB RX - 600 25 kg

SKU FB03002 Kategorija Brand:

3 na zalihi

765,00kn

Akcija -15%
Akcija!

Opis

Posebno osmišljeno sredstvo za čišćenje naplataka koje se koristi bez fizičkog kontakta. Skida najtvrdokornija zaprljanja i ubrzava proces pranja na svega par sekundi. Zamislite snažno sredstvo koje djeluje kao kiselina, a ništa ne oštećuje. Nova formulacija vam također omogućuje visoki sjaj naplatka nakon pranja. Pogodno za sve vrste materijala. Preporuka omjera za teška zaprljanja kao što su ostaci kočnica je od 1:5 do 1:7.

Profesionalna sredstva za čišćenje, samo najbolje za vaš posao.
Traclab je nastao zajedničkom suradnjom stručnjaka za pranje automobile i vlasnika autopraonica. Paleta proizvoda koji su u potpunosti prilagođeni potrebama profesionalnih autopraonica. Sve je u funkciji pružanja nezaboravnog užitka svojim kupcima uz potpunu isplativost.

Optimalna upotreba proizvoda za pranje, čišćenje i njegu automobila može se postići njihovom pravilnom primjenom. TRACLAB nudi svojim klijentima program obuke o značajkama proizvoda, procedurama i tehnikama primjene proizvoda. To znači savjetovanje i podršku distributera u njihovim svakodnevnim procesima.

Konkurentna korisnička usluga jedan je od središnjih elemenata uspješnog koncepta TRACLABA. Osobni savjeti o određenim pitanjima imaju ključnu ulogu. U fokusu poslovanja je razvoj pojedinačnih korisničkih rješenja i njihova praktična demonstracija.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “TRACLAB RX – 600 25 kg”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu