TRACLAB WX-4350+ 25 L

SKU FB01280 Kategorija Brand:

2 na zalihi

988,13kn

Akcija -15%
Akcija!

Opis

Nova formulacija voska koja čuva i njeguje lakirane površine vozila, gume i plastike, te im daje visoki sjaj. Također daje zaštitu od vremenskih prilika i drugih utjecaja poput UV zraka. Zaštitni sloj stvara otpornost na vodu i prašinu. Posebnost dodaje i miris cimeta i naranče i pijena pri nanošenju. Može se koristiti u svim vrstama autopraonica, ali se preporuča za samoposlužne i ručne autopraonice. Vrlo dobar rezultat sušenja sa niskim troškovima zbog male količine koja se koristi po vozilu. Najbolje korisitit u omjeru 1:100 ili 10 ml.

Profesionalna sredstva za čišćenje, samo najbolje za vaš posao.
Traclab je nastao zajedničkom suradnjom stručnjaka za pranje automobile i vlasnika autopraonica. Paleta proizvoda koji su u potpunosti prilagođeni potrebama profesionalnih autopraonica. Sve je u funkciji pružanja nezaboravnog užitka svojim kupcima uz potpunu isplativost.

Optimalna upotreba proizvoda za pranje, čišćenje i njegu automobila može se postići njihovom pravilnom primjenom. TRACLAB nudi svojim klijentima program obuke o značajkama proizvoda, procedurama i tehnikama primjene proizvoda. To znači savjetovanje i podršku distributera u njihovim svakodnevnim procesima.

Konkurentna korisnička usluga jedan je od središnjih elemenata uspješnog koncepta TRACLABA. Osobni savjeti o određenim pitanjima imaju ključnu ulogu. U fokusu poslovanja je razvoj pojedinačnih korisničkih rješenja i njihova praktična demonstracija.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “TRACLAB WX-4350+ 25 L”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu