VILEDA PVA KRPA ACTIFIBRE MULTI SURFACE

SKU IN4023103185678 Kategorije , Brand:

10 na zalihi

28,50kn

Akcija -5%
Akcija!

Opis

VILEDA krpa proizvedena od microfibre i specijalnog PVA materijala za mokro čišćenje bez tragova na INOX-u,staklenim površinama i ostalim osjetljivim površinama.
VILEDA Krpa Actifibre sadrži jedinstvenu i patentiranu tehnologiju – Actifibre je tkanina nove generacije, čija se svojstva čišćenja podudaraju s krpama najkvalitetnijeg mikrofibera. Jedinstveni PVA sloj čini da Actifibre savršeno apsorbira i zadržava vodu. Obrisana površina ne samo da je savršeno čista, već je i suha pri čemu ne ostavlja tragove. Sloj za čišćenje s prostornom strukturom 3d. Izvrsna svojstva čišćenja PVA sloj. Velik kapacitet apsorpcije vode. Suha površina nakon 1 brisanja. Actifibre na djelu – izuzetna sposobnost upijanja tekućine do 100 ml. Izvrsna svojstva čišćenja, uklanja tvrdokornu nečistoću bez deterdženata. Mekana na dodir. Jednostavno i lako ispiranje prljavštine s krpe, dugotrajna svježina i čistoća.

Vileda brand predstavlja visokokvalitetne, pouzdane i inovativne duguotrajne proizvode. Proizvodi su savršeni za olakšavanje kućanskih poslova, za održavanje higijene u kući i šire.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “VILEDA PVA KRPA ACTIFIBRE MULTI SURFACE”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu