TRACLAB WX-4150 25 kg

SKU FB03027 Kategorija Brand:

1 na zalihi

490,00kn

Akcija -30%
Akcija!

Opis

Novi vosak sa polirnim efektom osmišljen za korištenje u samoposlužnim i ručnim autopraonicama. Također se može korisititi u tunelskim i portalnim autopraonicama ali iznad 30 ml. Daje bolje rezultate sa tvrdom vodom. Ukoliko tražite jeftin proizvod sa dobrim rezultatima onda je sigurno ovaj vosak vaš prvi odabir.
Profesionalna sredstva za čišćenje, samo najbolje za vaš posao.
Traclab je nastao zajedničkom suradnjom stručnjaka za pranje automobile i vlasnika autopraonica. Paleta proizvoda koji su u potpunosti prilagođeni potrebama profesionalnih autopraonica. Sve je u funkciji pružanja nezaboravnog užitka svojim kupcima uz potpunu isplativost.

Optimalna upotreba proizvoda za pranje, čišćenje i njegu automobila može se postići njihovom pravilnom primjenom. TRACLAB nudi svojim klijentima program obuke o značajkama proizvoda, procedurama i tehnikama primjene proizvoda. To znači savjetovanje i podršku distributera u njihovim svakodnevnim procesima.

Konkurentna korisnička usluga jedan je od središnjih elemenata uspješnog koncepta TRACLABA. Osobni savjeti o određenim pitanjima imaju ključnu ulogu. U fokusu poslovanja je razvoj pojedinačnih korisničkih rješenja i njihova praktična demonstracija.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “TRACLAB WX-4150 25 kg”
Share on facebook
Facebook

Možda će vam se također svidjeti…

Upit o proizvodu