Kako izabrati pravo sredstvo za čišćenje felgi?

objavljeno
Kategorije: Savjeti za čišćenje

Kada peremo automobile, posebice kod kuće, nerijetko zanemarimo jedan detalj na automobilu, a to su felge.

Žurimo se ili nam se jednostavno ne da baviti felgama i svom tom prljavštinom od kočnica i asfalta koja se nerijetko teško skida. 

Međutim, dokazano je da pravilna njega i briga o felgama čuva tvoj automobil i tvoje felge, a i vizualno je puno bolje.

Čišćenje i pranje felgi osjetljiv je posao i zahtijeva strpljenje. Teško je pogoditi granicu između temeljitog ribanja i čišćenja felgi i njihovog oštećenja (posebice ako govorimo o kromiranim felgama). Upravo zato je i važno odabrati pravo sredstvo, dizajnirano upravo za određeni tip materijala. 

KOJE SREDSTVO ODABRATI?

Sredstva za čišćenje felgi su “must have” svakom zaljubljeniku u čist automobil. U Sjajno.hr razumijemo da prava formula može učiniti ogromnu razliku u izgledu felgi  tvog automobila, ali postoji i opcija između dva osnovna stila, kiselih i nekiselih formula, od kojih svaka ima svoje prednosti kada pričamo o čišćenju felgi. 

Na našem webshopu imamo sve što ti može zatrebati za detaljno čišćenje!

KORISTI ČETKE

Čišćenje felgi važan je dio poboljšavanja sveukupnog dojma tvog automobila. Na Sjajno.hr, osim sredstava za čišćanje felgi, možeš pronaći i četke za čišćenje koje čiste sve materijale bez straha od oštećenja ako ih koristiš u skladu s uputama.

 

NANESI ZAŠTITU

Nakon detaljnog čišćenja felgi i guma, preporučamo da naneseš sredstvo za zaštitu i njegu guma

Posjeti nas na www.sjajno.hr i provjeri široku ponudu autokozmetike, pribora i opreme za detailing i profesionalnih sredstava za autopraonice.

Prati nas i na Facebook-u na https://www.facebook.com/Sjajno.hr