Mrlje od vode na automobilu – kako ih ukloniti?

Mrlje od vode na automobilu rezultat su kamenca u vodi. Kada pereš automobil preporuka je to raditi kada nema sunca i kada je lim hladan. Osim toga, potrudi se dodatno i obriši automobil kvalitetnom krpom kako bi tragovi od vode u potpunosti nestali. 

Minerali i soli u vodi talože se na površinama poput lima ili stakla automobila kako voda isparava i ostavljaju bijele mrlje. S vremenom se ove mrlje od vode i kamenca i krute tvari u njima urežu u površinu što može rezultirati trajnim oštećenjima.  

ŠTO TI JE POTREBNO ZA UKLONITI MRLJE OD VODE S AUTOMOBILA?

Na našem webshopu možeš pronaći vrhunsku autokozmetiku i opremu za detailing. Tu spadaju i sredstva kojima ćeš efikasno ukloniti tragove od vode s automobila bez ikakvih oštećenja. Pa da vidimo!

SONAX PROFILINE WATERSPOT REMOVER – sredstvo za uklanjanje osušenih mrlja od vode i mineralnih soli na svim vanjskim površinama vozila, također na laminiranim i matiranim bojama. Vrlo je nježno prema svim materijalima te ne sadrži fluorovodičnu niti klorovodičnu kiselinu.

Sredstvo nanesi na prethodno oprano i osušeno vozilo. Sredstvo poprskaj izravno na mrlje od vode, kratko ostavi djelovati nakon čega obriši krpom od mikrofibre

GYEON SREDSTVO ZA UKLANJANJE KAMENCA – ovo sredstvo za uklanjanje tragova od vode i kamenca povoljnija je opcija za zaljubljenike u čist automobil. Njegova najveća prednost je sigurnost; možeš ga nanijeti bez imalo straha za lak i boju automobila, a nakon nanošenja O²M WaterSpot sredstva nema potrebe za poliranjem niti nanošenjem silikonskog premaza. 

Gyeon O²M WaterSpot nanesi na oprano i suho vozilo. Sredstvo poprskaj direktno na automobil ili na krpu od mikrofibre. Ostavi sredstvo da djeluje nekoliko minuta i obriši površinu čistom krpom.

Kućne pripravke za uklanjanje mrlja od vode i kamenca bolje izbjegavaj – jednostavno ne djeluju dobro niti su sigurni.

Posjeti nas na www.sjajno.hr i provjeri široku ponudu autokozmetike, pribora i opreme za detailing i profesionalnih sredstava za autopraonice.

Prati nas i na Facebook-u!

Prati nas:

Postovi