SONAX PROFILINE WATERSPOT REMOVER ZA UKLANJANJE KAMENCA 1L

SKU 275300 Kategorije , Brand:

9 na zalihi

179,45kn

Akcija -3%
Akcija!

Opis

Sonax Profiline Waterspot Remover je sredstvo za uklanjanje osušenih mrlja od kamenca, vode, mineralnih soli na svim vanjskim površinama vozila, također na laminiranim i matiranim bojama. Jednostavno prskajte, pustite da sredstvo kratko djeluje i obrišite. Vrlo nježno prema svim materijalima. Bez fluorovodične kiseline, bez klorovodične kiseline.

Upute za upotrebu: Sredstvo nanesite na prethodno oprano i osušeno vozilo. Ovisno o stupnju zaprljanosti, prskajte izravno na vodene mrlje, ostavite da kratko djeluje i obrišite sa mikrofiber ultra finom krpom (Art. Br. 04507000). Za pojedinačne mrlje od lake vode prskajte u krpu i obrišite ih bojama.

NAPOMENA: Ne nanosite na izravnu sunčevu svjetlost ili na vruće površine. Ne dopustite da se osuši. Zaštitite od ekstremne hladnoće.

“U našoj ponudi možete pronaći SONAX liniju proizvoda za hobi i profi upotrebu. Bez obzira radi li se o malom automobilu, vozilu srednje klase ili luksuznom automobilu… Kad je u pitanju savršen izgled automobila, SONAX je uvijek tu. Za ljubitelje automobila i profesionalce podjednako. Kako bi osigurali dostupnost proizvoda za njegu automobila, SONAX radi u uskoj suradnji s trgovinskim partnerima specijaliziranih trgovaca, maloprodajnog sektora, naftne industrije i industrije automobila.

Kad je riječ o vrlo kvalitetnim proizvodima za njegu automobila, SONAX je često prvi kod odabira kupaca. Više od 50 godina iskustva, najviši standardi kvalitete i status vodećeg proizvođača auto kozmetike rezultiraju velikim brojem zadovoljnih kupaca. Stalna ulaganja u istraživanje i razvoj temelj su inovativnih i izuzetno učinkovitih novih proizvoda. Proizvodi stvoreni da zadovolje potrebe najzahtjevnijih kupaca.
Kvalitetu proizvoda garantira vrhunski tim stručnjaka u laboratorijima u sklopu tvornice. Prema mnogima istraživanjima najpoznatije je ime u kategoriji auto kozmetike u mnogima zemljama. Paleta proizvoda zadovoljava potrošače u bilo kojemu dijelu njege i održavanja vozila. Isto tako tu su i proizvodi namijenjeni profesionalnoj upotrebi. SONAX je službeni dobavljač F1 tima Mclaren Mercedes.
SONAX ima najbolje ocjene u stručnom tisku te pobjede na usporednim testovima. Priznanja uglednih istraživačkih institucija potvrđuju visoku kvalitetu SONAX proizvoda. Također, što je posebno važno za vlasnike automatskih autopraonica, SONAX nudi vrhunsku kvalitetu kompletne linije proizvoda za njegu i održavanje vozila.”

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “SONAX PROFILINE WATERSPOT REMOVER ZA UKLANJANJE KAMENCA 1L”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu