MUC-OFF

Davne 1991.g. Rex i Marilyn Trimnell započeli su s X-Lite UK, dizajnirajući i proizvodeći prvu svjetsku vilicu za bicikle s dvostrukom krunom. Ali to Rexu nije bilo dovoljno. Kao čovjek opsjednut detaljima, stalno je bio frustriran koliko mu je vremena trebalo da opere bicikl. Rex je krenuo u razumijevanje tehnologije surfaktanata i stvorio savršeno ružičasto sredstvo za čišćenje za njegu svog pribora.
To je bilo 1994.g. u vrijeme kada je većina vozača čistila svoje bicikle tekućinom za pranje koja je sadržavala puno soli. Nije potreban nuklearni znanstvenik da bi shvatio da voda i sol rezultiraju velikom količinom korozije, stoga je bilo od vitalnog značaja da Rexov čistač bude ekološki prihvatljiv, vrlo učinkovit i da ne prouzrokuje štetu na osjetljivim završnim obradama ili komponentama. Uz bliske veze između MTB-a i motocrossa, ima smisla samo da se tim ovisan o adrenalinu u Muc-Offu razgrana u svoju drugu strast: motocikle. Godine 2000. Muc-Off proizvodi svoj prvi asortiman proizvoda za njegu motocikala. 2003.g. Muc-Off čini skok s 2 kotača na 4.
2008.g. Muc-Off predstavlja svoj asortiman biorazgradivih, ekološki prihvatljivih maziva za bicikle. 2010.g. Muc-Off ulazi u svijet Formule 1 postajući službeni dobavljač Sahara Force India. 2013.g. Muc-Off event tim obznanjuje svoju prisutnost na događanjima diljem svijeta.2014.g. Muc-Off postaje službeni dobavljač za Team Sky. Ovo je bio samo početak vrlo uzbudljivog partnerstva. S partnerstvom koje brzo raste, Muc-Off proizvodi svoj prvi proizvod uz Team Sky. Rođena je revolucionarna hidrodinamička maziva za lanac. 2015.g. Muc-Off postaje službeni partner za čišćenje Atherton racinga, jednog od najvećih timova u downhill utrka. Nakon partnerstva s timom Wiggins, Muc-Off je započeo ocjenjivanjem brzine preko 40 Shimano Dura-Ace lanaca u našem stručnom laboratoriju Muc-Off. To je bilo tako da smo mogli ručno odabrati samo najbrže, najučinkovitije lance koji će se zatim dubinsko očistiti i tretirati našom revolucionarnom novom formulom. Ova najsuvremenija formula i proces tretmana u potpunosti pomiču granice inovacija u podmazivanju lanaca i dizajnirani su posebno kako bi trenje sveli na minimum. Vrlo napredan novi vojni aditiv implementiran je zajedno s nekim vrhunskim aditivima za ekstremne pritiske, kako bi se stvorio nevjerojatno brz tretman podmazivanja lanca. Muc-Off sponzorira jedno od najvećih imena u biciklizmu i također postaje jedan od najboljih sponzora njegove turneje Drop and Roll. Naslovni sponzor za Quattro Plant Muc-Off Kawasaki, jedan od najvećih timova u povijesti cestovnih utrka s vozačem Jamesom Hillierom. Muc-Off osvaja prvi Tour de France s timom Sky koristeći svoj Hydrodynamic Chain Lube.2016.g. CRC PayPal vozači Joe Smith i Mike Jones nose potpunu Muc-Off prilagođenu kacigu. Muc-Off ponovno osvaja Tour de France s drugom pobjedom preko Chrisa Froomea. Muc-Off podržava British Cycling za osvajanje 13 olimpijskih medalja s najbržim mazivom za lanac na svijetu. 2017.g. Muc-Off osvaja treći Tour de France i prvi La Vueltu s Chrisom Froomeom. 2018.g. Muc-Off ostvario trostruke pobjede na turneji! Četvrti Tour de France s Geraintom Thomasom, prvi Giro Italia s Chrisom Froomeom i drugi La Vuelta sa Simonom Yatesom. Muc-Off još jednom inovira s prvim specifičnim asortimanom za eBike na svijetu. A brtvilo za gume postaje njihovo najuspješnije lansiranje. 2019.g. Muc-Off ima epski timski uspjeh. S petom pobjedom na Tour de Franceu s Eganom Bernalom i Scottom Reddingom koji su osvojili britansko prvenstvo Superbike. Muc-Off također započinje partnerstvo s VR-46 Racing. Tubeless Sealant osvaja najbolju brtvu u Bicycling Magazinu. Muc-Off također lansira prvi visokotlačni perač za bicikle na svijetu, proširuje svoj asortiman bez cijevi i uklanja PTFE iz svih formula. 2020.g. Muc-Off zaokret za stvaranje punog antibakterijskog asortimana za pomoć u borbi protiv pandemije COVID-19.

Filtriraj proizvode

Brand

Prikazujemo 1–32 od 40 rezultata