O nama

Sjajno.hr je nova web trgovina u Hrvatskoj.  Mi smo mladi tim koji nudi kvalitetnu i široku paletu profesionalnih sredstava za čišćenje, održavanje, njegu i higijenu raznih prostora i površina. Radimo u vrlo dobrom okruženju te nam je zaista zadovoljstvo raditi zajedno. Odlučni smo i ozbiljni u svojim idejama i provedbi projekata, ali isto tako u posao unosimo i zabavu te na taj način još više doprinosimo poslovanju. Otvoreni smo za nove spoznaje, ideje i prijedloge te nastojimo kupcima pružiti uslugu kakvu oni žele, pa čak i nadmašiti njihova očekivanja.  Spremni smo na uvođenje promjena, jer brzim prilagodbama dolazimo do kupaca koji nam se vraćaju i to nam je velika nagrada.

U našem asortimanu možete pronaći sredstva koja pobjeđuju svakodnevno u borbi protiv najtvrdokornijih mrlja i zaprljanja. Naglasak stavljamo na profesionalnu liniju proizvoda koja često zadovoljava i ekološke standarde. Na taj način nastojimo zadovoljiti zahtjeve naših kupaca, a koji će nam se sa svakom novom potrebom za kvalitetnim sredstvima redovito vraćati i redovito čistiti 🙂 

Omogućavamo svim korisnicima naše web trgovine  sigurnu i pouzdanu kupnju. Online sigurnost naših kupaca  nam je od velike važnosti. Uvijek nastojimo da Vaš paket što je brže moguće dođe na vama željenu adresu.  

Vrlo su nam važne povratne informacije kupaca. Stoga ćemo rado odvojiti i vrijeme za sve dodatne upite, komentare, iskustva, savjete kako bi zajednički još više unaprijedili kvalitetu poslovanja. Možete nas kontaktirati na e-mail: prodaja@sjajno.hr.  

Podaci o tvrtki:

Naziv: Oktan Nautika d.o.o.

Sjedište: Fraterščica 152, 10 000 Zagreb

OIB: 35058020452

Mjesto upisa u trgovački sud i broj upisa: Trgovački sud u Zagrebu -rješenje Tt-18/5975-2

Broj računa (IBAN): HR1324840081106999326 pri Raiffeisenbank Austria d.d.

Temeljni kapital: 20.000,00 kn (kuna) uplaćen u cijelosti

Direktori: Siniša Đurinek
                 Slavko Špehar