Opći uvjeti poslovanja

Uvjeti poslovanja

Opći uvjeti poslovanja definiraju proces naručivanja i kupovinu, način plaćanja, dostavu i povrat robe koju nudimo na našoj web trgovini sjajno.hr, a koja je u vlasništvu trgovačkog društva Oktan Nautika d.o.o. Opći uvjeti poslovanja imaju svrhu obavijestiti kupca na razumljiv način o bitnim okolnostima zaključivanja, izvršavanja, raskida ugovora, a sve sukladno zakonskom uređenju.

Opći uvjeti web trgovine sjajno.hr  sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Zakonom o elektroničkoj trgovini.

Kupac se kod izvršenja narudžbe svaki put posebno upozorava na opće uvjete poslovanja i predavanjem narudžbe potvrđuje svoju upoznatost s ovim uvjetima. Smatra se da Kupac prihvaća opće uvjete poslovanja i izjavljuje da je s njima suglasan, u trenutku izvršenja narudžbe.

Prodavatelj je Oktan Nautka d.o.o. za trgovinu i usluge, Fraterščica 152, 10000 Zagreb, Hrvatska OIB:35058020452 registriran na Trgovačkom sudu u Zagrebu –rješenje Tt-18/5975-2. Kontakt podaci tvrtke: 098/9386-092, oktan.nautika@gmail.com.

Kupac je svaki posjetitelj web trgovine koji odabere barem jedan proizvod, doda ga u košaricu, pošalje narudžbu (potvrdi kupovinu) i Prodavatelju unaprijed plati iznos ponuđenim/odabranim načinom plaćanja ili pouzećem

Overseas Express dostavnoj službi prilikom preuzimanja paketa. 

Plaćanje se provodi u valuti euro  , a u cijenu je uračunat PDV.  Na navedene cijene robe zaračunavaju se troškovi dostave. Više o visini troškova dostave možete saznati u nastavku Dostava