Vrijeme je za temeljito čišćenje automobila?

objavljeno
Kategorije: Savjeti za čišćenje

Postanite i vi profesionalac za dubinsko čišćenje

 

Vjerojatno je unutrašnjost automobila puno prljavija nego što se čini… Smeće, ostaci stare hrane i razne mrlje uobičajeni su pozivi na čišćenje.

Srećom, za čišćenje unutrašnjosti automobila ne trebaju vam posebne vještine. Potrebno je samo vrijeme, strpljenje i neki uobičajeni proizvodi za čišćenje koji se mogu pronaći u našoj web trgovini. 

Uz pomoć ovih proizvoda možete vrlo lako skinuti tvrdokorne mrlje i ostalu prljavštinu s tekstilnih površina:

           

Naravno, mogli biste platiti nekome za dubinsko čišćenje unutrašnjosti vašeg automobila, ali poslovi profesionalnog čišćenja mogu biti prilično skupi. Zato ćemo vam mi kroz par koraka nastojati pomoći da počnete čistiti unutrašnjost vašeg automobila kao profesionalac. Uzmite usisivač, krpe od mikrovlakana i veliku količinu strpljenja. Krenimo….

 

Kakav usisavač? 

 

Hmmm…Zašto ne bi napokon i vi imali usisavač s kojim ćete rado krenuti u ovaj pothvat? Naša preporuka su svakako Usisavači KETEK proizvođača, koje su naši brojni kupci već isprobali i dobili željene rezultate.

Za dubinsko čišćenje trebate profesionalni usisavač za mokro usisavanje za kemijsko čišćenje svih tekstilnih površina . Ovaj usisavač ima jedan motor s dvostrukom premosnicom i puno nastavka s kojima će ovakva vrsta čišćenja postati i zabava. Ima antibakterijski filter te filter protvi pjenjenja, dvije mlaznice, veću i manju, ovsino o veličini površine za čišćenje. 

Ima funkciju za ubrizgavanje i ekstrakciju (tepisi, fotelje, podovi) s dvostupanjskim motorom. Upotreba je uvijek povezana s istovremenom opskrbom (voda ili mješavina vode) i usisavanjem odgovarajućeg deterdženta. Opremljen pumpom snage 48W, protokom 0,65l/min, tlakom 5 bara ili snagom pumpe 90W, protokom 6l/min, tlakom 7 bara.




 

Za kemijsko čišćenje ovim usisavačem možete upotrijebiti OVER TEXIL IGN ZA TEKSTILNE POVRŠINE 10 kg (DETAP IGN). U spremnik stavite sredstvo razrijeđeno s vodom 1:10 do 1:15.  Čisti i dezinficira unutarnje dijelove automobila i sjedišta od tkanine te istovremeno oživljava boje.
Ostavlja vrlo ugodan miris.

 

Nekoliko pokreta preko tkanina s odgovarajućom mlaznicom (uska ili široka) i površine će opet biti onakve kakve su nekad bile…čiste i mirisne ☺ 



Uvjerite se i sami, a za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju.