MAFRA PULIMAX 500 ml

10 na zalihi

52,80kn(7,01 )

Akcija -20%
Najniža cijena po kojoj je proizvod prodan u zadnjih 30 dana: 45,54 kn/ 6,04 €.
Cijena za j.m.: 105,60 kn/L, 14,02 €/L.
Trenutna akcija traje do: 05.12.2022 10:00.
Akcija!

Opis

Ova super tekućina zamišljena i stvorena u laboratorijama za istraživanje i razvoj MA-FRA idealna je za savršeno čišćenje svih površina koje se mogu prati u unutrašnjosti putničkog prostora.
Pulimax se može koristiti na skaj i platnenim sjedalima i na svim plastičnim dijelovima, od nadzorne ploče do obloga vrata. Jedna od osobitosti ovog proizvoda, prema MA-FRA tehničarima, je sposobnost otapanja nikotina iz teksture tkanine, jedan od glavnih uzroka lošeg mirisa unutar putničkog prostora.

Nadalje, tekućina za čišćenje može ukloniti bilo koji trag prljavštine, uključujući i one najotpornije, čak i kod tipičnih poroznosti premaza u vozilu, jednim prolaskom.
MA-FRA, talijanska tvrtka među liderima u sektoru čišćenja i održavanja automobila, komercijalnih vozila, kamiona, motocikala i čamaca.

MA FRA je brend sa širokom paletom proizvoda i 50 godina uspjeha i impresivnog rasta.
Šampone za pranje auta, tekućine za čišćenje unutrašnjosti, sredstva za uklanjanje insekata, kokpit sprejevi, mirisi za vozila, polir paste samo su mali dio asortimana koji MAFRA nudi svojim kupcima.
Sjajno.hr odlučio je ovaj brend uvesti u svoj asortiman zbog kvalitete proizvoda te širokog asortimana proizvoda i velike potrebe tržišta za njihovim proizvodima.
Autokozmetiku ovog proizvođača za sebe mogu naći hobi korisnici i oni koji se profesionalno bave čišćenjem vozila.
Može se pohvaliti sa originalnim idejama i rješenjima predviđajući trendove. Proizvodnja MAFRE temelji se na potpunom poštovanju za okoliš

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “MAFRA PULIMAX 500 ml”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu