Vrijeme je za odlazak u autopraonicu

objavljeno
Kategorije: Savjeti za čišćenje

Kada u autopraonicu?

Niske temperature nisu nimalo ugodne za pranje auta i svi vlasnici autopraonica bi trebali biti spremni na povećani dolazak automobila. Mokri i prljavi uvjeti na cestama, zatim sol koja je opasna za sva vozila. Zbog svega toga vlasnici automobila u velikom broju odlaze u autopraonice kako bi oprali sve te naslage soli i ostalu prljavštinu.

 
 
Kvalitetna i provjerena sredstva za pranje

Važno je da u autopraonicama postoje kvalitetna i provjerena sredstva za pranje, poput sredstava za pretpranje, mikroprah, aktivna pjena, šamponi, vosak itd. Sva ta sredstva trebaju temeljito očistiti i oprati svaki dio na automobilu i pri tome ostaviti sjaj.

U našoj ponudi imamo upravo takva sredstva koja njeguju sve dijelove prilikom pranja, temeljito čiste te ostavljaju efekt poliranja.

TRACLAB nudi paletu proizvoda koji su u potpunosti prilagođeni potrebama profesionalnih autopraonica. Sve je u funkciji pružanja nezaboravnog užitka kupcima uz potpunu isplativost.

Pretpranje je bitan početak svakog pranja auta a uz kvalitetnu pjenu ostatak pranja će bi učinkovitiji. Pjena za pranje je važna ukoliko želite ukloniti jako zaprljane površine vozila zato je bitno odabrati učinkovito sredstvo za pranje. Voskom često završavamo pranje jer on pomaže kod sušenja
automobila i daje završni sjaj.

ALTUR također nudi raznovrsnu paletu profesionalnih sredstava za pranje vozila. Alturovi proizvodi vode brigu o svakom pojedinom dijelu vašeg automobila.

Nije lako očistiti felge jer su često masne I crne nakon kočenja. Proizvod koji brzo I učinkovito uklanja prljavštinu je ALTUR WHEELS, dovoljno ga je pošpricati po suhim kotačima I isprati. Svi vole da im nakon pranja gume izgledaju kao nove zato je ALTUR proizveo GOMMA GLASS koji se lako nanosi na gume i brzo se suši ostavljajući dobru postojanost guma. 

Proizvode za pranje vozila možete pogledati i kupiti na www.sjajno.hr i obratiti nam se s povjerenjem za pomoć ili savjet na prodaja@sjajno.hr

Pratite nas i uskoro vam donosimo još jednostavnih savjeta kako sjajno čistiti.

Kada