TRACLAB WX-4100 25 kg

SKU FB03014 Kategorija Brand:

5 na zalihi

701,25kn

Akcija -15%
Akcija!

Opis

Vosak za tunelske i portalne autopraonice. Daje vrhunske rezultate u svim vrstama autopraonica (uključujući i one sa četkama) pri minimalnom doziranju. Kationski brzo sušeći vosak s polirnim efektom ostavlja zaštitni film na vozilu i daje mu visoki sjaj. Preopruča se doziranje od 20 ml.

Profesionalna sredstva za čišćenje, samo najbolje za vaš posao.

Traclab je nastao zajedničkom suradnjom stručnjaka za pranje automobile i vlasnika autopraonica. Paleta proizvoda koji su u potpunosti prilagođeni potrebama profesionalnih autopraonica. Sve je u funkciji pružanja nezaboravnog užitka svojim kupcima uz potpunu isplativost.
Optimalna upotreba proizvoda za pranje, čišćenje i njegu automobila može se postići njihovom pravilnom primjenom. TRACLAB nudi svojim klijentima program obuke o značajkama proizvoda, procedurama i tehnikama primjene proizvoda. To znači savjetovanje i podršku distributera u njihovim svakodnevnim procesima.
Konkurentna korisnička usluga jedan je od središnjih elemenata uspješnog koncepta TRACLABA. Osobni savjeti o određenim pitanjima imaju ključnu ulogu. U fokusu poslovanja je razvoj pojedinačnih korisničkih rješenja i njihova praktična demonstracija.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “TRACLAB WX-4100 25 kg”
Share on facebook
Facebook

Možda će vam se također svidjeti…

Upit o proizvodu