TRACLAB PX-1200 25 kg

SKU FB03004 Kategorija Brand:

Nema na zalihi

446,25kn

Akcija -15%
Akcija!

Opis

Mirisni deterdžent za pranje vozila koji se korisiti u samoposlužnim ili ručnim autopraonicama. 100% siguran za sve površine i u svim vremenskim uvjetima. Aktivne tvari uklanjaju lagana zaprljanja. Za teška zaprljanja potrebno je koristiti spužvu ili rukavicu za pranje. Sadrži miris višnje i ostvlja “snow” efekt. Najbolje korstiti na omjeru 1:50.

Profesionalna sredstva za čišćenje, samo najbolje za vaš posao.
Traclab je nastao zajedničkom suradnjom stručnjaka za pranje automobile i vlasnika autopraonica. Paleta proizvoda koji su u potpunosti prilagođeni potrebama profesionalnih autopraonica. Sve je u funkciji pružanja nezaboravnog užitka svojim kupcima uz potpunu isplativost.

Optimalna upotreba proizvoda za pranje, čišćenje i njegu automobila može se postići njihovom pravilnom primjenom. TRACLAB nudi svojim klijentima program obuke o značajkama proizvoda, procedurama i tehnikama primjene proizvoda. To znači savjetovanje i podršku distributera u njihovim svakodnevnim procesima.

Konkurentna korisnička usluga jedan je od središnjih elemenata uspješnog koncepta TRACLABA. Osobni savjeti o određenim pitanjima imaju ključnu ulogu. U fokusu poslovanja je razvoj pojedinačnih korisničkih rješenja i njihova praktična demonstracija.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “TRACLAB PX-1200 25 kg”
Share on facebook
Facebook

Možda će vam se također svidjeti…

Upit o proizvodu