TRACLAB PX-1100 25 kg

SKU FB03003 Kategorija Brand:

8 na zalihi

494,70kn

Akcija -15%
Akcija!

Opis

Zamislite kako bi bilo koristiti jako pjeneći proizvod za kompletno pranje vozila, koje u normalnim vremenskim uvjetima ne šteti površinama, a uklanja svu prljavštinu. Najbolje djeluje na sve organske tvari kao što su insekti, izmeti… itd. Za tretiranje jako zaprljanih vozila proizvod je potrebno razrijediti 1:20 do 1:30. Također ga možete korsititi sa pjenomatom.

Profesionalna sredstva za čišćenje, samo najbolje za vaš posao.
Traclab je nastao zajedničkom suradnjom stručnjaka za pranje automobile i vlasnika autopraonica. Paleta proizvoda koji su u potpunosti prilagođeni potrebama profesionalnih autopraonica. Sve je u funkciji pružanja nezaboravnog užitka svojim kupcima uz potpunu isplativost.

Optimalna upotreba proizvoda za pranje, čišćenje i njegu automobila može se postići njihovom pravilnom primjenom. TRACLAB nudi svojim klijentima program obuke o značajkama proizvoda, procedurama i tehnikama primjene proizvoda. To znači savjetovanje i podršku distributera u njihovim svakodnevnim procesima.

Konkurentna korisnička usluga jedan je od središnjih elemenata uspješnog koncepta TRACLABA. Osobni savjeti o određenim pitanjima imaju ključnu ulogu. U fokusu poslovanja je razvoj pojedinačnih korisničkih rješenja i njihova praktična demonstracija.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “TRACLAB PX-1100 25 kg”
Share on facebook
Facebook

Možda će vam se također svidjeti…

Upit o proizvodu