TRACLAB PX-1600 25 kg

SKU FB03008 Kategorija Brand:

10 na zalihi

541,88kn

Akcija -15%
Akcija!

Opis

Ovaj deterdžent je namijenjen da udovolji svim vlasnicima autopraonica. Uklanja sve vrste prljavština, čak i teške kao što su neodržavani naplatci. Nova generacija proizvoda za korisnike koji žele više. Bogata pjena sa vrhunskim rezultatima pranja u par sekundi zadovoljit ce kriterije i onih najosjetljivijih korisnika. Preporuka je rijediti proizvod 1:50

Profesionalna sredstva za čišćenje, samo najbolje za vaš posao.
Traclab je nastao zajedničkom suradnjom stručnjaka za pranje automobile i vlasnika autopraonica. Paleta proizvoda koji su u potpunosti prilagođeni potrebama profesionalnih autopraonica. Sve je u funkciji pružanja nezaboravnog užitka svojim kupcima uz potpunu isplativost.

Optimalna upotreba proizvoda za pranje, čišćenje i njegu automobila može se postići njihovom pravilnom primjenom. TRACLAB nudi svojim klijentima program obuke o značajkama proizvoda, procedurama i tehnikama primjene proizvoda. To znači savjetovanje i podršku distributera u njihovim svakodnevnim procesima.

Konkurentna korisnička usluga jedan je od središnjih elemenata uspješnog koncepta TRACLABA. Osobni savjeti o određenim pitanjima imaju ključnu ulogu. U fokusu poslovanja je razvoj pojedinačnih korisničkih rješenja i njihova praktična demonstracija.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “TRACLAB PX-1600 25 kg”
Share on facebook
Facebook

Možda će vam se također svidjeti…

Upit o proizvodu