TRACLAB IX - 7100 10 kg

SKU FB03023 Kategorije , Brand:

9 na zalihi

231,00kn

Akcija -30%
Akcija!

Opis

Snažan, višenamjenski koncentrirani deterdžent, pogodan za čišćenje površina koje se mogu prati, uključujući vinil, kožu, imitaciju kože, odjeću, gumu, plastiku i pločice. Omogućuje brzo i jednostavno čišćenje obrađenih površina. Brzo djeluje na sve vrste organskih i anorganskih ostataka, oživljava tkanine i čisti. Široku primjenu je našao u dubinskom čišćenju u unutrašnjosti automobila. Sredstvo je također pogodno za kuhinje, na primjer, odmašćivanje napa, filtera, ploče za kuhanje i sudopera od nehrđajućeg čelika, podova i opće čišćenje.
Kako koristiti: Razrijedite 1 dio proizvoda na 20 dijelova vode za osjetljive površine i 1 dio proizvoda na 2 dijela vode za jako odmašćivanje, ovisno o nanošenju i količini nečistoće koju treba ukloniti. Nanesite proizvod na površinu koju treba očistiti, ostavite 1-2 minute i isperite. Ponovite čišćenje četkom ili upijajućom krpom od mikrovlakana po potrebi.

Profesionalna sredstva za čišćenje, samo najbolje za vaš posao.
Traclab je nastao zajedničkom suradnjom stručnjaka za pranje automobile i vlasnika autopraonica. Paleta proizvoda koji su u potpunosti prilagođeni potrebama profesionalnih autopraonica. Sve je u funkciji pružanja nezaboravnog užitka svojim kupcima uz potpunu isplativost.

Optimalna upotreba proizvoda za pranje, čišćenje i njegu automobila može se postići njihovom pravilnom primjenom. TRACLAB nudi svojim klijentima program obuke o značajkama proizvoda, procedurama i tehnikama primjene proizvoda. To znači savjetovanje i podršku distributera u njihovim svakodnevnim procesima.

Konkurentna korisnička usluga jedan je od središnjih elemenata uspješnog koncepta TRACLABA. Osobni savjeti o određenim pitanjima imaju ključnu ulogu. U fokusu poslovanja je razvoj pojedinačnih korisničkih rješenja i njihova praktična demonstracija.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “TRACLAB IX – 7100 10 kg”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu