ALTUR SHINE CAR 1 L

SKU FB01304 Kategorije , Brand:

4 na zalihi

44,60kn

Akcija -10%
Akcija!

Opis

Šampon i vosak, super koncentriran, miris od metvice, idealan za pranje automobila i motocikala. Kombinira učinkovito čišćenje do lijepog sjajnog i učinka te. Sastav ovog sredstva pospješuje djelovanje odbijanja vode, hidrofobnni učinak. Omogućuje jednolik učinak oblaganja vodom nakon ispiranja i svilenkast učinak na boju. Sadrži polimer SILKBRILL.
Upute za uporabu: radite u hladu tijekom tople sezone. Isprati vozilo mlazom vode pod pritiskom kako bi se uklonila velika prljavština. Nanesite proizvod, prethodno razrijeđen toplom vodom (1/3 čaše: 80 ml proizvoda u 10 L vode), lagano obrišući mekom rukavicom za pranje ili spužvom počevši od vrha. Rukavicu za pranje često namočite da bude mokra i čista. Na kraju očistite kotače. Isperite s puno vode i primijetit ćete lijep efekt na laku koji pomaže pri fazi sušenja. Apsorbirajte preostalu vodu mekom krpom od mikrovlakana. PAKIRANJE: 1 L boca
MIRIS: Menta

Za profesionalno čišćenje ili samo za vikend pranje vašeg vozila, na sjajno.hr izaberite iz niza ALTUR proizvoda.Uz ALTUR sredstva za pranje i čišćenje i najzahtjevnije pranje biti će jednostavno i brzo.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ALTUR SHINE CAR 1 L”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu