K2 ČISTAČ FELGI ROTON PRO 1 L

SKU K2-D1001 Kategorije , Brand:

20 na zalihi

10,35

Akcija -25%
Najniža cijena po kojoj je proizvod prodan u zadnjih 30 dana: 10,35 €.
Trenutna akcija traje do: 27.05.2024 10:00.
Akcija!

Opis

K2 ROTON PRO je posebno osmišljen s jedinstvenom formulom. Oudševljava sve koji imaju priliku suočiti se s bilo kojim izazovom prljavštine na kotačima.

K2 ROTON PRO je izvrstan čistač kotača s učinkom “crvenog kotača”. Izvanredna konzistencija gela spektakularno uklanja prljavštinu s aluminijskih, kromiranih i lakiranih kotača.

Debeli sloj gela lako uklanja prljavštinu s kočionih pločica i prljavštinu s ceste. Crveni efekt pokazuje kemijsku reakciju s prljavštinom, pokazuje učinkovitost čišćenja i omogućuje kontrolu procesa čišćenja.

Snažan, učinkovit i siguran za obojene elemente, gumu ili plastiku. Ima neutralan pH i može se koristiti i kao deironizator za čišćenje lakiranih elemenata od metalnih onečišćenja.

Štoviše, karakterističan miris ove vrste proizvoda zamijenili smo nježnim mirisom trešnje kako bismo K2 Roton Pro učinili još ugodnijim za korištenje.

U slučaju velike prljavštine preporuča se korištenje K2 ROTON PRO s četkom za felge.

Uputa za upotrebu:

Protresite proizvod prije upotrebe
Nanesite prskanjem jednoliko na površinu
Nakon nekoliko minuta ddolazi do crvenog efekta na felgama
Obilno isperite vodom
U slučaju jačeg onečišćenja, postupak odradite s četkom za čišćenje felgi, kista i rukavica.

Proizvod koristite u hladu. Ne dozvoliti sušenje proizvoda na površini. Skladištiti na suhom mjestu daleko od izvora topline.

Danas je K2 brend jedan od najpoznatijih u svijetu sa gotovo 1000 proizvoda namijenjenih automobilskim entuzijastima i profesionalnim korisnicima. Ponuda uključuje autokozmetiku i mirise, kao i proizvode za profesionalnu upotrebu u radionici, u salonima za prodaju automobila, autopraonicama ili pak u autolakirnicama.

Facebook

Upit o proizvodu