K2 DPF CLEANER 5L

SKU K2-W155 Kategorija Brand:

5 na zalihi

196,00kn

Akcija -20%
Akcija!

Opis

K2 DPF CLEANER 5 L profesionalno je sredstvo za regeneraciju začepljenih DPF / FAP filtara za čestice u dizelskim motorima. Proizvod omogućuje učinkovito uklanjanje naslaga ugljika i pepela nakupljenog unutar filtera.
Posebno ga preporučujemo za uporabu u profesionalnim hidrodinamičkim strojevima, u koncentraciji od 5% do 20%. Proizvod ne sadrži zapaljive tvari, pa se može koristiti u strojevima svih proizvođača. Uz to, pogodan je za čišćenje bilo koje vrste filtera.
K2 DPF CLEANER 5 L također se može koristiti za čišćenje potapanjem i prskanjem s posebnim pištoljem za nanošenje. Kao rezultat toga, mogu ga koristiti ne samo postrojenja specijalizirana samo za regeneraciju filtra čestica dizela, već i bilo koje postrojenje za mehaničarstvo vozila.

Pięcolitrowe pakiranje je projektiran na takav način da može biti pohranjen stog, maksimalno tri razine, c mnogo jednostavnije pohranjivanje. Uz to, svaka bočica ima mjernu čašu koja vam omogućuje precizno doziranje količine proizvoda i kontrolu preostalog sadržaja pakiranja.

Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu