MA LOCK DE-ICER 50 ml

SKU AS01065 Kategorija Brand:

6 na zalihi

16,65kn

Akcija -10%
Akcija!

Opis

Odmrzavanje Moje Auto brave učinkovito je rješenje problema s otvaranjem vrata pri niskim temperaturama. Brzo i učinkovito odmrzava brave vrata automobila, podmazuje, održava i sprječava ponovno smrzavanje. Ima antikorozivna svojstva, zahvaljujući kojima sprečava prerano starenje brava i štiti metalne elemente od utjecaja vode i vlage.

Ne možete otvoriti vrata automobila?
Što učiniti da se brava na vratima ne smrzne?
Jeste li primijetili koroziju na njemu?

Pripremite se za nadolazeću zimu! Isprobajte odmrzavanje brave sa ovim proizvodom.
Da vas zima ne bi iznenadila, opremite se proizvodima za uklanjanje snijega, leda i mraza iz automobila. Zimi su najizloženiji nepovoljnim vremenskim uvjetima prozori i brave. Potrebna vam je jaka priprema koja će vam učinkovito pomoći ukloniti led iz brave i omogućiti vam ulazak u automobil za samo nekoliko trenutaka.

MA je linija visokokvalitetne auto kozmetike koja ispunjava očekivanja najzahtjevnijih kupaca. To je kompletna ponuda proizvoda koji su dizajnirani i proizvedeni u skladu s preferencijama potrošača. Linija se sastoji od potrebnih proizvoda za svakog vozača koji brine o svom automobilu. Kvaliteta MA linije neprestano se potvrđuje testovima proizvoda u najčitanijim časopisima.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “MA LOCK DE-ICER 50 ml”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu