MA PROFFESSIONAL PODMAZIVAČ LANACA ZA MOTOCIKLE 400 ml

SKU AS01044 Kategorije , Brand:

8 na zalihi

28,70kn

Akcija -30%
Akcija!

Opis

Mazivo za motociklističke lance za izvrsne performanse. Brzo prodire kao gusta pasta za podmazivanje. Odlikuje se visokom prianjanjem na površinu i otpornošću na ispiranje vodom. Sadrži posebnu formulu aditiva koja pružaju iznimna svojstva protiv trošenja i antikorozivnosti. Pogodno za O-prstenove, Z-prstenove i X-prstenove.

Podmazivanje lanaca i pogonskih dijelova u motociklima.
Važno: preporučuje se podmazivanje lanca nakon vožnje kako bi se omogućilo isparavanje otapala. Lanac bi se obično trebao podmazivati ​​svakih 500 km i svaki put nakon vožnje po kiši.

Komponente koje treba podmazati trebaju biti čiste i suhe.
Upotreba:
Protresite posudu kako biste temeljito promiješali proizvod.
Nanesite mazivo na valjke s unutarnje strane lanca (prvo ga treba očistiti), po mogućnosti ispod klackalice, s udaljenosti od oko 10 cm.
Ostavite proizvod da djeluje oko 20 minuta i ponovite nanošenje.

MA je linija visokokvalitetne auto kozmetike koja ispunjava očekivanja najzahtjevnijih kupaca. To je kompletna ponuda proizvoda koji su dizajnirani i proizvedeni u skladu s preferencijama potrošača. Linija se sastoji od potrebnih proizvoda za svakog vozača koji brine o svom automobilu. Kvaliteta MA linije neprestano se potvrđuje testovima proizvoda u najčitanijim časopisima.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “MA PROFFESSIONAL PODMAZIVAČ LANACA ZA MOTOCIKLE 400 ml”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu