MAFRA DIAMANT PLAST SATIN 500 ml ZA MAT EFKET NA INSTRUMENTNIM PLOČAMA

10 na zalihi

51,00kn

Akcija -15%
Akcija!

Opis

DIAMANT PLAST SATIN je tretman čišćenja i zaštite koji stvara satenski efekt na instrumentalnim pločama nove generacije i u unutrašnjosti vozila.
Njegova specijalna formula bez silikona garantira antistatički efekt na plastičnim dijelovima, štiteći karbonske ili kožne umetke i pojačavajući njihov prirodni sjaj.
Svježi miris DIAMANT PLAST SATIN-a aktivno eliminira miris dima iz unutrašnjosti, ostavljajući profinjen dugotrajan parfem.
DIAMANT PLAST SATIN se redovito koristi u auto salonima i auto radionicama zbog svoje mogućnosti čišćenja, zaštite i obnavljanja.
DIAMANT PLAST SATIN se prodaje u 500 ml formatima.

MA FRA je brend sa širokom paletom proizvoda i 50 godina uspjeha i impresivnog rasta.
Šampone za pranje auta, tekućine za čišćenje unutrašnjosti, sredstva za uklanjanje insekata, kokpit sprejevi, mirisi za vozila, polir paste samo su mali dio asortimana koji MAFRA nudi svojim kupcima.
Sjajno.hr odlučio je ovaj brend uvesti u svoj asortiman zbog kvalitete proizvoda te širokog asortimana proizvoda i velike potrebe tržišta za njihovim proizvodima.
Autokozmetiku ovog proizvođača za sebe mogu naći hobi korisnici i oni koji se profesionalno bave čišćenjem vozila.
Može se pohvaliti sa originalnim idejama i rješenjima predviđajući trendove. Proizvodnja MAFRE temelji se na potpunom poštovanju za okoliš

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “MAFRA DIAMANT PLAST SATIN 500 ml ZA MAT EFKET NA INSTRUMENTNIM PLOČAMA”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu