MOTUL ŠAMPON 500 ml

SKU MO110150 Kategorije , Brand:

4 na zalihi

8,12 (61,18kn)

Akcija -10%
Najniža cijena po kojoj je proizvod prodan u zadnjih 30 dana: 8,03 €/ 60,50 kn.
Cijena za j.m.: 16,25 €/L, 122,44 kn/L.
Trenutna akcija traje do: 03.04.2023 10:00.
Akcija!

Opis

MOTUL CAR BODY SHAMPOO je šampon koji temeljito čisti sve vrste prljavština (nakupine s prometnica, masti i prašinu). Ostavlja zaštitni sloj koji pomaže kod ispiranja vodom i ubrzava proces sušenja.

Uputa za upotrebu: u kantu sa vodom od 5L dodajte 30 ml šampona. Spužvom za pranje nanesite sredstvo na površinu auta, zatim čisto iserite te prebrišite krpom za sušenje.

Visoka kvaliteta i izuzetne performanse Motulovih proizvoda priznate su dugi niz godina. Ovaj se uspjeh temelji na ovladavanju njihovom formulacijom, razvojem i također proizvodnim procesima.
Ne ulažu se samo velika ulaganja kako bi se laboratoriji i proizvodni pogon održali na visokoj i neprekidno poboljšanoj razini performansi, već se i Motul proizvodi podvrgavaju strogim pregledima u svakoj fazi svog životnog ciklusa, čim se formuliraju i tijekom različitih proizvodnih faza.
Proizvodi se stoga provjeravaju tijekom njihove formulacije, miješanja i pakiranja, a također se redovito uzorkuju i analiziraju u svim fazama njihovog širenja (skladištenje, distribucija, prodajna mjesta).

Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu