MOTUL SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE FELGI 500 ml

SKU MO110192 Kategorije , Brand:

9 na zalihi

58,31kn

Akcija -5%
Akcija!

Opis

MOTUL WHEEL CLEAN je sredstvo za čišćenje felgi koje razgrađuje sve vrste prljavština (ulja, masti, kočionu prašinu) dokmistovremeno štiti boju i lak. Može se upotrijebiti na svim vrstama naplataka (aluminijskih, metalnih).

Uputa za upotrebu: Isperite naplatke vodom zatim prskanjem nanesite sredstvo te ostavite da djeluje 3 min. Nakon toga četkom za pranje felgi skinite prljavštinu te isprite vodom.

Visoka kvaliteta i izuzetne performanse Motulovih proizvoda priznate su dugi niz godina. Ovaj se uspjeh temelji na ovladavanju njihovom formulacijom, razvojem i također proizvodnim procesima.
Ne ulažu se samo velika ulaganja kako bi se laboratoriji i proizvodni pogon održali na visokoj i neprekidno poboljšanoj razini performansi, već se i Motul proizvodi podvrgavaju strogim pregledima u svakoj fazi svog životnog ciklusa, čim se formuliraju i tijekom različitih proizvodnih faza.
Proizvodi se stoga provjeravaju tijekom njihove formulacije, miješanja i pakiranja, a također se redovito uzorkuju i analiziraju u svim fazama njihovog širenja (skladištenje, distribucija, prodajna mjesta).

Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu