OSRAM TYRE seal KIT - SET ZA POPRAVAK

SKU OSR-OTSK4 Kategorija Brand:

10 na zalihi

373,92kn

Akcija -24%
Najniža cijena po kojoj je proizvod prodan u zadnjih 30 dana: 364,08 kn.
Trenutna akcija traje do: 04.07.2022 10:00.
Akcija!

Opis

OSRAM KIT brtvila za GUME
OSRAM TYREseal KIT sadrži bočicu brtvila za gume od 450 ml, kompresor za gume i vrećicu za pohranu i može se koristiti kao zamjena za originalni komplet za brtvljenje guma proizvođača. OSRAM TYREseal KIT vam omogućuje brtvljenje probušenja guma do 6 mm* pomoću najnovije tehnologije gela čestica i napuhavanje gume uz pomoć priloženog kompresora za gume. Nakon što zapečatite svoju gumu OSRAM TYREseal KIT-om, možete nastaviti svoje putovanje do udaljenosti od 200 km kako biste dobili zamjensku gumu u garaži ili prodavaču guma ili, kako se brtvilo za gume može ponovno isprati, kako bi guma bila trajna popraviti umjesto kupnje novog, čime se uštede troškovi. Brtvljenje oštećene gume može se obaviti brzo i jednostavno, bez alata ili dizalica, tako da možete nastaviti putovanje u roku od 10 minuta.
U usporedbi s pjenastim brtvilima, OSRAM-ova formula brtvila dizajnirana je tako da bude kompatibilna sa sustavom nadzora tlaka u gumama (TMPS) vozila. Zahvaljujući tehnologiji prolaza ventila, umetak ventila se ne mora skidati kada koristite brtvilo.
OSRAM TYREseal KIT se isporučuje s vrećicom za pohranu s čičak kopčom tako da se može uredno pohraniti u prtljažnik ili udubljenje predviđeno za tu svrhu u vozilu.
OSRAM TYREseal 450 može se koristiti kao zamjena za originalno brtvilo za gume proizvođača. Budući da se većina brtvila za gume mora mijenjati svakih 5 godina, uključujući i one koje se isporučuju tvornica u automobilu, zamjenska boca OSRAM TYREseal 450 idealan je način za zamjenu brtvila za gume u automobilu nakon isteka roka trajanja i, u slučaju bušenje gume, zabrtviti je i nastaviti vožnju.
OSRAM TYRESeal 450 je OSRAM-ova brtvila za gume koja koristi tehnologiju čestica gela za brtvljenje proboja guma i proizvedena je prema OE standardu proizvođača automobila. Dostupan u kompletu, tj. kao OSRAM TYREseal KIT sa sredstvom za brtvljenje, kompresorom za gume i vrećicom za pohranu ili kao OSRAM TYREseal 450, tj. kao boca za zamjenu brtvila za gume.
*Brtvilo za gume ne može se koristiti za popravak oštećenja bočne stijenke gume

Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu